Dün Dikmen'de gördüm aracı maşallah gayet güzel duruyordu.
Dün nihayet Sm Spacers'dan Şemsi kardeşimle buluştuk, 7075 alüminyum alaşım malzemeden hazırladığı 2mm'lik spacer ve özel galvanizli uzun bijonlarla montaja gittik. Şemsi'nin bu kadar kaliteli malzeme ve işçilik nedeniyle bu işi Türkiye'de yapıyor olması ayrıca gurur verici bir hadiseydi benim için.
Montaj için Dayı Rot Balans'a gittik, dayının incelemeleri ve hesaplamaları sonrasında işlemlere başladık, audi'nin spor araçlarında ön takımlara fabrika çıkışı negatif kamber verdiğini dayı'dan uygulamalı olarak öğrendiğimde alman mühendislerinin şerefine kahve bardağımı kaldırdım![]()
Şemsi'nin spacerlar jant göbeğine ve poryaya tam olarak oturduğu için uzun bijonlara yükleme yapmadan dayı'nın uygun tork değerleri ölçüsünde montajı tamamladık.
Aracın yol tutuşu ve spor görüntüsüne yaptığımız küçük dokunuşlardan sonra sobanın üstüne pişen kestaneleri yedik ve yollarımıza devam ettik.
Gece yoğun kar yağışı sonrası kapalı otoparkta yetersiz ışıkla ancak bunu çekebildim; hafta sonu güncelleyeceğim.
Egzoz işlemleri devam ediyormalzemeler tamamlanmak üzere, ufak bir ipucu :P
Bu arada dün akşam GMG Garage'den Gürol kardeşimle ufak bir sticker çalışması yaptık. Aracın 99 model olduğuna inanmayanlar ve eskilerin değerli olmasına atıfta bulunarak ''old is cool'' dedikeskiler iyidir
)
![]()
Konu alaaTTin tarafından (21-12-2016 Saat 08:43 ) değiştirilmiştir.
jantlar farklı olabilirdi dedim, kaplama rengi vs cok iyi olmuş ben sesini cok begendim , sıradışı 1.8t sesi olmuş
sıkıntı yaşanmayacakmı polis abilerle?
Şimdilik amatör çekimlerden bir video yaptım
Audi TT Turkey on Vimeo
Konu alaaTTin tarafından (22-12-2016 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir.
Jantların son haline ait güzel bir foto ekliyorum diğer yerlerde pek anlaşılmadığından pek beğenilmemiştiama yakından görenler beğeniyor
Yaza kadar idare edicez;
![]()
Maşallah araç cidden elinizde değer buldu. Lastik yazısı düşündünüz mü? Kauçuk malzemeden yapıştırıcı ile yapıştırılıyor
Tüm yıkama ekipmanlarımız tamamlandı
Meguiars grit guart
Meguiars ultimate wash & wax
Meguiars microfiber wash mitt
Meguiars microfiber bez
Uber blue kurulama bezi
Custom deutachland lastik parlatıcı
Camsil
Kova)
Ankara sogugunda 0 derecede indim garaja cift kova tekniğiyle yıkadım canavarıbaya ugrastırdı ama epey güzel oldu. Kaportaya bakarak sakal traşımı oldum eve döndüm
)
Yorulduk ama değdi)
![]()
Konu alaaTTin tarafından (24-12-2016 Saat 19:19 ) değiştirilmiştir.
Aracın rengi duruşu nokta olmuş resmen elinizde hayat bulmuş. Ama sanki lastiğin yanağı biraz kalın gibi geldi bana.Maşallahı var kazasız , belasız.
Eyvallah teşekkür ederim. Günlük kullandığım için kış şartlarında 45 yanak mecburen![]()
Hayırlısı olsun güle güle kullanın. Çok sevdiğim bir araç. Renk mükemmel secim çok yakışmış. İmkanım olduğunda ilk alacağım araç , sizce quattro mu yoksa fwd mı almaliyim.
Teşekkür ederim. Tercih meselesi ama yaşından dolayı haldex sistemlerin çoğu arızalı oluyor genelde. Quattro olanlar stock 225 beygir fwd ler 180 ama ufak dokunuşlarla 235 üstü rakamlara cıkarabiliyorsunuz fwdleri. Ayrıca haldex sistem yüzünden agırlık daha fazla quattrolarda. Quattro da k04 turbo var fwd de k03 s turbo var. Quattro çift egzoz çıkışına sahip fwd tek. Başka farkları yok. Tabi sağlam haldexli bir quattronun 4 çeker keyfi bambaskaama ülkemiz şartlarında sağlamını bulmak veya arızalıyı adam etmek zor.
) ben her ikisinide kullandım stock turboyu değiştireceğim için fwd tercih ettim. Daha yüksek performans sağladığı için
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)