Hocam maaşallah güle güle kullanın renk vs. süper ama naçizane direksiyon ek hoş gelmedi gözüme...
Allah kaza bela göstermesin, maşallah![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Replikasından şuan herkeste var diye almadım abi , oem'leri çok hoşuma gidiyor fakat çok pahalı.
Umut'un arabası ile karıştırmışsınız hocam![]()
Teşekkür ediyorum, önceki jantların ofset kısmı çok hoştu fakat yandan bakınca basit kalıyordu gibime geldi son zamanlar, aslında bunlar hep kaşıntı bahanesi.
Allah razı olsun kanka hepimizin aracına Maşallah
Teşekkür ederim , paçalıklar şimdilik duruyor bakalım belki ilerleyen zamanlarda sökerimKesinlikle wagon araba sedan'dan çok daha iyi oluyor katılıyorum
Teşekkür ederim, amin inşallah
En büyük kusuru o olsun hocam teşekkürler![]()
Çok teşekkür ediyorum abi, İstanbul'a gelmeden önce muhakkak haberleşelim. Her zaman beklerim
Çok teşekkürler![]()
Teşekkür ederim
Teşekkür edeerim hocam, Ahşap'a bir alışsanız anlarsınız nostaljisini..Cidden kullanırken ayrı bir haz veriyor![]()
Allah razı olsun, teşekkür ederim![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Arkası için 1 yada 2 derece kamber ihtiyacı var.
deneyin derim.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Herkese Merhaba, İyi pazarlar.
***** sitede gezinirken can sıkıntına direksiyon sökme aparatı, kılıf, anahtarlık vs. aldım. İlk boş zamanımda bijonları boyayıp, gereksiz 1 2 yerdeki stickerları sökeceğim.Uzun süredir pasta cila işlemi yapamadım , kısmetse arka tamponu boyatıp sonrasında pasta cila yapacağım. Arka jantlar için 1 cm ek flanş yapılacak kısmetse.Ön tarafın flanşı arkaya göre daha geniş olmak durumunda kaldı. Bu sebeple arabayı dip indirdiğimde arkası daha çok basıyor.Flanş sonrası ön arka dengeli basacak. Birde torpidodaki havalandırma plastiklerini sulu kaplama veya kaplama yaptırmayı düşünüyorum. Jant göbeğindeki eksik olan 2 taneside tamamlanacak.
Şimdilik bu kadar , MAŞALLAH'ı esirmeyen herkese teşekkürler.
![]()
Maşallah umut herşeyi ile dört dörtlük duruyor. Direksiyon airbag işini ne yaptın ?
Eyvallah kankam Allah razı olsun
Teşekkür ediyorum fakat Umut'un arabası değil bu başka wagonUmut kardeşimin aracınada buradan birkez daha Maşallah diyelim.
Umut , ahşap airbaglı direksiyon arıyordu fakat bulamadı sanırım , bende ararken bulamayınca airbag li direksiyonu söküp bunu takmıştım.
Maşallah gerçekten çok iyi![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Maşallah kardeşim sonunda güzel bir araç oldu, bu jantlar da gerçekten çok daha iyi olmuşAllah kaza bela vermesin, zevkle kullanmayı nasip etsin..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)