Biz de arabalar hep GTiYeni jantlarımızla...
Bilmediğimden soruyorum yanlış anlama, MK2 GTI'ın normal tek kapıdan farkı nedir ? Ne gibi extraları var aksesuar olarak dodik vs ? Koltukları falan farklıysa o kılıfları sök bence.Jantlarını ekonomini düzeltince değişebilirsen iyi olur.İyi günlerde kullan.
Konu Jön Türk tarafından (08-01-2017 Saat 20:51 ) değiştirilmiştir.
#eksikpazar
GTi lduğu için adı üstünde , yürür alt takım , süspansiyonlar hep spor ve pist için. Motor 1.8 116 HP. Yol bilgisayarı var , koltuklar orjinalinden yan destekli Recaro ama sürücü koltuğu biraz yıpranık ve zarar görmesinler diye kılıfı kullanıyorum. Ekstra dodikleri vs. var dıştada. Yani anlayacağınız Golf 7 GTi ile standart TDi 'ın arasındaki farklar ne ise bunda da o![]()
Güzel arabadır MK2 GTIBende 3 sene önce 2.0 GTI' dan bozma 1.6 Turbo Dizeli vardı. O günlerim geldi aklıma, hala ilanlara bakarım denk gelirsem alıcam diye çok kovaladım bir sıra ama denk gelemeyince bıraktık artık. Şu zamana kadar sahip olduğum en sevdiğim araçlarımdan biridir kendileri. Sizinkide çok güzelmiş gerçekten. Ön farlarını teke indirip güzel bir oldscholl jantla efsane olacaktır. ATS Cup' ları ben pek sevemedim ama orjinal 3 parça BBS RS çok hoş duracaktır. Bu arada benim araç buydu
![]()
Dedikleriniz hepsine katılıyorum20 yaşındasın kaç araba sürdün diyecekler belki ama , şu ana kadar sürdüğüm en zevkli araba. Sahip olduğuma gram pişman değilim... Hele de biraz olsun özen gösterince, sadece bitmiş halinin karşısına geçip izlemek kalıyor
Sonra bir de gazlamak tabi
Fırsatçılık gibi görünecek ama daha çok araba denemek istediğim için bu aracımda satılık , ilanda düşünürseniz
![]()
Maşallah Kardeşim 87 Turbo Dizel Kullanıcısıydım Gerçekten Keyifli ve Zevkli Bir Araç Kazasız Belasız
Buda benim eski aracım ;
![]()
Efsaneler Asla Ölmez Sadece Şekil Değiştirir.
Aslında hangi model ve tip GTI olduğuna bağlı. Volkswagen o dönemde o kadar farklı opsiyonlar sunmuş kiÖncelikle 8V GTI'larda dış görüntüde önde arkada ve yanda GTI logolari, Arka bagaj kapağında cam çerçevesinde siyah folyo, kırmızı-siyah stop, kırmızı çizgili ön panjur ve en önemlisi GTI uzun tip ön karlık oluyor. Bu araçta Ön karlık eksik. 90'lara gelindiğinde ise balon tampona geçilmesiyle birlikte dodik ve marşpiye takımı GTI için özel bir formda üretilmiş. Ve bunlara ince tip kapı bantları eklenmiş. Yanda çamurluk sinyali yerinde bulunan gti logolarıda bu kapı bantlarının üzerine alınmış. Bunlara ek olarakta 15' BBS jant yada 15' teneke jantlarla satılmış. G60 gti'lar ise diğerlerinden farklı olarak G60 serisine özel üretilmiş yazlık ve kışlık 2 farklı jant ile satışa sunulmuş. Jant haricinde dışardaki en önemli fark ise genişletilmiş çamurluk dodikleri ve önde-arkada yer alan G60 logoları.
Motor konusunda ilk GTI'dan beridir K-jet ve KE-jet enjeksiyon sistemli motorlar kullanılmış. Bu motorlar 8V ve 16V olarak bir çok farklı kodda üretilmiş. G60'larda bulunan 8V motor ise G-ladder adı verilen charger ile desteklenmiş. Golf2'de 176 tane üretilen limited edition haricinde tüm 16V motorlar atmosferik. Limited editionda bulunan 16V G60 motor ise Golf 4 R32'ye kadar üretilmiş en güçlü motor ünvanına sahip.
İç aksamda GTI'lar fabrikasyon olarak Carat serisi haricindeki tüm araçlardan donanım olarak dolu üretilmişler. Fakat bir çok donanım yine opsiyona bırakılmış. Standart Golf2 GTI donanımları arasında Recaro koltuk, devir saatli takometre, 4 tekerde Disk fren, Siyah tavan döşemesi, orta konsol gibi donanımlar var.
Öyle bir öğrenci bütçesi yok kardeşimSakın yanlış anlama beni; bende aynı senin durumunda idim. Mk2 Dizel Golfüm vardı o bile öğrenci bütçesini zorluyordu.
Qashqai ile Mk2 Gti takas ettim derken bu arabayı 10 liraya saydın sanırsam![]()
Kjet orjinal ateşleme yoksa üzerinde hiç bulaşma ; çok karmaşık bir sistem ve TR'de ustasını ben hiç duymadım. Direk oluyorsa elektronik ateşlemeye geç. Çürüğün şasede yamukluğun yoksa çok oynama bu arabalarla orjinal bile senin bütçeni üzebilirparçaları çok ucuz ama öğrenci bütçesine bu zamanda araba bile çok
İnşallah hevesini alırsın gönlünce...
Kazasız belasız cezasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)