Volkswagen Golf Mk2 - Wikipedia
Wikipedia yok demiyor2.0 GTI' dı araç. Dijital gösterge, 4 disk fren vs vardı. Bursa' da 1.6 turbo dizel motor atılmış ve şanzımanı değişmişti aracın. Koltukları ve kapı döşemeleri normal GTI' lar gibi değildi.
Volkswagen Golf Mk2 - Wikipedia
Wikipedia yok demiyor2.0 GTI' dı araç. Dijital gösterge, 4 disk fren vs vardı. Bursa' da 1.6 turbo dizel motor atılmış ve şanzımanı değişmişti aracın. Koltukları ve kapı döşemeleri normal GTI' lar gibi değildi.
Nerede var diyor? bana bi gösterir misiniz? Yandaki motorları diyorsanız oradaki golf gti seçeneği 3. kasa. ABF, 9A gibi motorlar onlarGolf2'de 2.0 motor yok. Sizin aracıda biliyorum. 1.8 8V imiş zamanında. Koltuklarda zaten önler sonradan koyulma yarış koltukları vardı
O koltuklardan bahsediyorsanız eğer onlarda orijinal değil.
Sağ alta biraz inerseniz 2.0 yazıyor. Ben 2.0 diye biliyordum aracımı önceki sahibi öyle demişti, yanlış hatırlıyor olabilirim epey zaman geçti.
Ön koltuklarının sonradan koyulma olduğunu biliyorum, onu anlayacak altyapıya sahibiz çok şükür. Farkettiysen kapı döşemeleride yazmışım, koltuklar derkende arka koltuklarından bahsetmiştim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)