Kazasız belasız kullan kardeşim inşallah. Ne renk olacak kısmetse
kazasız belasız sitede paylaşılan ilandaki jantlar sanırım iyi tercih olmuş renk olarak füme güzel olabilir mavi bijonlarla.ön ek kalsaydı güzelmiş keşke sökmeseymişsiniz![]()
şaka tabi.klasik bilindik vti şekli yapmayacaksnız sanırım.
CEE 87 CORSA C https://r.resimlink.com/H3JFn.png
CAZ83 http://i.hizliresim.com/Mo5XR2.png
RR183 EG CİVİC https://r.resimlink.com/Zr6xZ.png
aynı rengine boyatıcaksan ben yeni boyattım tonunu bozmadan daha metalik parıl parıl parlayan bi renk elde ettik bayabi deneme yanılma yaptık en sonunda istediğim gbi oldu istanbul dışındayım aracın resmini atamıyorum 2 hafta sonra gelicem istersen atarım beğenirsen boyanın kodunu ve içine nekdr hangi kodlu metal atılacağının miktarlarını yazarım.
yok orjinale sadık kalıcam
Sağolasın Gürsel abicim
2 sene önce bende de vardı makyajlı kasası, teşekkür ederim
teşekkürler
teşekkür ederim kardeşim, böyle kalacak
teşekür ederim, evet o jantlar
sağolasın abicim
Teşekkür ederim. Renk aynı kalacak, ekstra olarak simli bişeyler yapabiliriz
teşekkürler
teşekkür ederim
sağol kanka, içeride sadece 1 tane havalandırma peteği kırık, göğüste olan. Onu değiştirmem lazım. Bir süre böyle kalsın belki ek9 yaparız![]()
Çok teşekkür ederim, bundan sonra ep3 istiyorum. Kısacası bütçem yetişirse ep3, yetişmezse vti. Nasip kısmet artık
Sağolasın kankacım, yaparız ya ufak ufak acelemiz yok
Sağolasın Orkut abim
Sorma ya 2 arabadır güneş yanığı peşimi bırakmadı
teşekkür ederim, inşallah
teşekkür ederim
Sağol abicim, ton değiştirmeyi düşündüm aslında ama kapı içi, kaput altı renk ayrımı sırıtır diye istemedim
teşekkür ederim abicim, renk değiştirmeyebilirim
Aynen abicim o jantlar. Herkeste biliyo jantları ya, tornaya götürdüm dükkan sahibi değerli bu jantlar haberin olsun dedi
Jantlar oem gri olacak, bijon da kaliteli sağlam bulursam mavi olabilir.
Satıştan çıkınca sanayiye gittim, z rotlarını değiştirirken eki de söktüm hemen
Öyle çok hardcore bişey yapmam, klasik vti şekli olabilir jantları saymazsak. Reçete belli, usdm far ve stop, sir lip, coil. Tabi bunlar için boyanmasını bekliyoruz
teşekkür ederim
valla çok güzel olur, aracın fotoğraflarını da atabilirsen sevinirim
teşekkür ederim
Sağolasın Tayfun abim, cosmo fazla donanımlıydı bünye kaldırmadı :P
teşekkür ederim, boyayı halledebilirsem gerisi kolay![]()
Konu Met tarafından (22-01-2017 Saat 20:30 ) değiştirilmiştir.
hayırlı olsun kardeşim ; instada gormussundur bızdede var 1 tane airli , hiç sevmezdi hondaları ama arada alıp iyi enerjimi atıyorum![]()
![]()
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
Jantlarım şuan boyada, bende bu sırada ufak ufak parçaları toplamaya başladım.
Coupe panjur, sir lip ve varex
![]()
Aracım için orjinal jant bakıyorum fiyat olarak fena değildi koseiler ama boya işi vardı tam iş başvurusu evrak hazırlama zamanıma geldi gidip bakamadım birde honda civice tamamda şahine nasıl olur kestiremedim üstünde durmadım benim dışımda takip edende varmış, daha öncede o.z görmüştüm ilanda nadir jantlar konusuna yazdım 1.cevaptan sonra satılmıştı![]()
tekrardan maşallah , alınan parçalara bakılırsa güzel bir araç çıkacak mümkün oldukca oem parçalar kullanılırsa daha kileteli duracaktır
Bitmiş halini bekliyoruz Met, kolay gelsin Maşallah kardocum![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)