efsane ec ler
bu arada çok merak eden arkadaşlarımız oluyo ve soruyo bu ec ne anlamı var diye burda söyliyim benim hayattaki en degerli varlıklarım Emre-Cemre onlar benim aslankoçyiğitlerim
tabi ki 1993 yılından 2006 yılına kadar değişik marka ve modellerde yaklaşık 15 e yakın araba aldım kullandım ve sattım tabi onları birer ihtiyaç aracı olarak kullandım taa ki 2007 yılında hondaya bulaşıncaya deksonrası ***** arabalar bende hobi oldu daha dogrusu hondalar
neyse gelelim hikayenin başladıgı ec efsanesi hondalarımıza
civic 1,6 ies
honda si eg turbo si
1990 honda crx k20 frenkeştayn rexs
hondaları sattıktan sonra bide dizel turboyu deneyelim biraz da esnaf ve ekonomik işi olsundedik ve
corsa 1,7 dti de karar kıldık çok aramalarımıza degdi diye düşünüyoz
bu arada oglum emre ehliyetini aldı ve 2 yıllık turizm okumak için marmarise gitcek olması nedeniyle araba istedi bizde ona tüplü ve öfkeli bi şayin aldık
2000 model 1,6 şayin
16 EC 609
okuluna gitsin gelsin diye oda ec efsanelerine girmeye aday
corsanın güncel fotoları 4,5,7.sayfada
bikaç foto efsanelerden
ilk hondayla tanışmam 1,6 ies bugünkü tabiriyle GP li
2001 model 1,6 ies
16 EC 977
1992 model honda civic eg kasa si
16 EC 913
2008 tuning turkey kasım ayı güzeli turbo si
1990 model honda crx 1,6
16 EC 813
k20 crx namıdiyar sonkanatkırıcı![]()
buda ailemizin tüplü ve öfkeli şayinioglum emre kullanıyo marmariste
2000 model 1,6 şayin
16 EC 609
2003 model opel corsa 1,7 dti
16 EC 648
251000 km de zır stock olarak aldık daha üst kapak dahi açılmamıştı
gerçi ama biz rahat durmadık hemen çıtır bi yazılımla kızlıgını bozduk
araç full orijinal 5 parça boya var değişen yoktur döşemeler olsun plastikler olsun çok fazla deforme olmamış durumda aracı içimize sinerek aldık bursaya getirdik hepimizin aracına kocaman maşallah diyerek kazsız belasız bşneriz inşallah
fotolar biraz amatör ve acele ile oldu ilerde daha güzel offical çekimler yapıcaz konu mankenli
soldakide bizim şantiye binası ve ofisler ,ayıprıe sölemesi deniz manzaralıdır ofisim
fotoları çeken arkadaşımız corci ile bi hatıra fotosu istedibizde kırmadık
içine detaylı uygulama yaptırdım koltuklar filan ama güneş açısını ayarlayamadıgımızdan pekbişey belli olmuyo sanırım![]()
![]()