hee ben pek takılmıom avcılarda ya genelde b.köye giderim onun dısında işten eve evden işebi ara görusuruz ama...
hee ben pek takılmıom avcılarda ya genelde b.köye giderim onun dısında işten eve evden işebi ara görusuruz ama...
Suat Otomotiv
aracin cok guzel.3luk yaylardan falan tak bence fazla dusurme.bende olsa kiyamam yerlerde surundurmeyekazasiz belasiz kullan masallah.
bence 3,5 eibach ile gayet yeterli düşmüştü kerem zamanında... daha fazlası kasayı yoracaktır... eibach cebine de faydalı üstelik..
güle güle kullan , allah iyi günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Allah kaza bela vermesincezalar senden uzak dursun
maşallah kazasız belasız inşallah. düşük civiclere alışmıştık bunu görünce jeep görür gibi oldum. sanki fabrikasyon olanı 3.5 luk hali gibien kısa sürede bi yay istiyor. bizde eg den ek kasaya terfi ederiz inşallah. tekrar hayırlı olsun.
bıde fuat senın stoplar cok hosuma gıdıor ya.tam ıstedıgım gıbı.benımkının alt tarafına fılm gıbı bısı cekmısler cıkmıor kapkara
Fuat önden flanşlı arkaya kadar 51 mm düz boru bi sorsana kaça yaparlar. Arkaya kadar dediğim arkadaki kıvrıma kadar yani headers dan o kıvrıma kadar 51 mm olacak gerisi bendeki 60 mm ile devam.
Aynen bu şekil. Kıvrımdan sonrası tamamdır.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)