Güle güle bin.
Artık almayacak olsam da inceden bakındım gene :)
Vasıta>Otomobil>Citroën>Saxo 1.6 VTS
Printable View
Güle güle bin.
Artık almayacak olsam da inceden bakındım gene :)
Vasıta>Otomobil>Citroën>Saxo 1.6 VTS
maşallah, hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :)
Çok teşekkür ederim :)
Teşekkürler abi Allah razı olsun..
Sağol abim, Tesisat biraz zayıf symbole yaptığım Hertz/rocford/alpine bileşenlerini hafta sonu bu araca geçirebilirim. Ama kapı içlerine izolasyon yapayım diyorum ilk baş. Tep indash var teknik özelliklerini bilmiyorum ama iş görür. Olmadı onu satıp işlemcili bir teyp alma hevesim vardı onu da aradan çıkartırım :)
Dayım araba senin ayıp ediyorsun :D Çok teşekkür ederim eksik olma.
Abi çok sağol allah cümlemize kaza bela vermesin.
Teşekkür ederim :) mk2 beğenen sayısı arttığına seviniyorum şuanda :)
Kardeşim çok sağol biliyorsun az aramadık araba :D
Abi beğenmene sevindim. Sanırım Ankara'dan biliyorsun aracı. Teşekkür ederim..
Abi 3 sene boyunca almayacağımı bildiğim halde ben bakınmıştım :D En sonunda şeytana yenik düştük (o kendini biliyor @Efswap ) :)
Teşekkür ederim sağolun.. :)
Makine boncuk gibi maşallah,106 ları ayrı bi seviyorum hayırlı olsun.
MaaşAllah:)
Hayirli olsun fatih.
Ona aramak denmez tavaf ettin :)
@fthdrn evet Ankara'dan biliyorum, bana göre TR genelinde bir elin parmaklarını geçmeyecek nadir güzeller grubuna giriyor, tekrar maşallah kazasız belasız.
MaşaAllah çok güzel görünüyor. Ağız tadıyla binmeni dilerim
Allah nazardan korusun kardeşim, maşallah :)
Akide şekeri gibi 41 kere maşallah. Lütfen makineyi sokağa park etmeyin söylemedi demeyin. Speedline lar araba kırmızı olunca göze daha hoş geliyor fakat tercih tabiki sizin oem mk2 ler de şık. Detaylı iç fotoğraflarını da atarsanız gözümüz şenlensin :)
Kazasız belasız kullanıp saklayasınız.
Sen şeytansın adi. Bu arada ayar her zaman vardır maşAllah JT
Teşekkür ederim abi sağol.
çok teşekkürler.
Teşekkür ederim sağol
Aynen biraz abarttık kanka :D
Araba hakkında böyle güzel yorumlar görünce çok mutlu oluyorum. Çok teşekkür ederim.
Ertekin abim çok sağol teşekkür ederim.
Kardeşim araba bizim biliyorsun. Allah cümlemizi kazadan beladan korusun :)
Detaylı iç fotoğraflarını da ekleyeceğim fakat içini tam bitiremedik o yüzden bekletiyorum. İleride mk2 den hevesimi aldıktan sonra speedline geçebilirim :)
Makine bu hafta apartmanımın önündeki boş arazide. Ama mahalle de herhangi bir olay yaşanmaz o yüzden içim rahat. En yakın zamanda yazın güneşten korumak için etrafını kapatabileceğim bir park alanı inşaa edicem. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
Powered by JiTem :)
İndash i satıp işlemcili bir teyp alma ve kapılara izolasyon yapma işi kulağa çok hoş geliyor. Merakla takip ediyorum
Bu arada aracı birgün satacak olursan mutlaka haberim olsun telefonum sen var.
Hayırlısı olsun kardeşim bundan sonra seni 106 sorgu sayfalarında göremiycez sanırım :)
hayırlısı olsun kazasız belasız mal hakkaten cincik :)
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim maşallah, Allah kazasız belasız ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
Erdinç abi indash klip falan oynatıyor ya hatunun hoşuna gidiyor. Şimdi ona işlemci özellikli bir teybin ses kalitesini daha da arttırabileceğini ikna etme sürecim başladı :D Abi ev alma durumum olursa ancak o zaman peşinat için satarım o zamanda ilk etrafıma söylerim çakal tayfasının eline geçip heba olmasını istemem.
Sağol Abi biz her yerden araç sorguluyoruz :D Yine de takibe devam :)
Teşekkür ederim :)
Sağol kardeşim teşekkür ederim. Allah cümlemize kaza bela göstermesin.
Hahaha :D bende anfiye ikna konusunda hanımla aynı süreçleri yaşamıştım. Hayırlısı olur inşallah kardeşim.
hayırlı uğurlu olsun fatihim. güzel günlerde gazla.
Valla bende yarın falan ekipmanları taşımayı düşünüyorum da izolasyonu sonra mı yapsam diye kararsız kaldım. Senin için bu sefer olmama gibi bir şansı yok inşallah keyifle dinlersin :)
Abi içeride şuan için bi kaç eksikliğim var tamamlayınca güzel fotoğraflarını çekip atacağım :) Arabaya 1 haftadır binmiyordum bugün biraz çıkarttım hava aldırdım da hala pislik içinde tutuyorum bilerek.
Bu da egzostu değiştirmeden hatıra kalsın diye çektiğim bir video ;
https://www.youtube.com/watch?v=XlCc4NGfmJw
Fly by - YouTube
Maşallah kazasız belasız sürüşler. Kırmızı renk bunlarda çok tatlı duruyor
En büyük hayallerimden maşallah aracınıza kazasız belasız kullanmak nasip olsun :)
İnşallah bu sefer olur beni sistem :) egzos da stock a mi dönceksin
Hayırlı olsun maşallah. Kazasız belasız binmek nasip olsun.
Umarım sende hayallerini gerçekleştirirsin çok sağol.
Abi varex takıp biraz da olsa polislerle aramı iyi tutmaya çalışmam gerekiyor :) 10 gün oldu araç bende 3 kere polis ceza yazıcaktı eş dostu arayayıp rica minnet ettiriyoruz ceza yazmasınlar diye. Bir de arabada ailede olunca polislerle muhabbet etmek güzel olmuyor.
Teşekkür ederim dostum kırmızı candır :)
Çok teşekkürler Allah herkesi kazadan beladan korusun.
Maşallah ankarada bir ara sık sık görüyordum güzel araç maşalllah keşke speedline ile devam etseydin spacerlarla çok güzel duruyordu çünkü allah kaza bela vermesin.
Haklısın Fatih egzos konusunda doğru bir karar, ya stock yada varex sorunu çözer kolay gelsin
Maşallah senin adına sevindim kazasız belasız :)
Güle güle kullanın.:)
MaşAllah kazasız belasız olsun rahatladın mı:)
maşallah kiraz güzeline
Normalde pek beğenmezdim bunları ama , bu çok tatlış , şirin birşey.
Maşallah, allah zeval vermesin.Lütfen morette saçmalığına geçme :)
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net...85&oe=59859057
Kirli hali ile bir tane fotoğrafı olsun istedim :)
Aracı çektiğim yere bu hafta pratik oto park zamazingosundan yapıp bu dertten kurtulmak istiyorum mahallenin 7-8 yaşlarındaki ufak çocukları çok geziyor etrafında nitekim biri far fıskiyesini kopartmış canı sağolsun :)
Hayırlı olsun kardeşim, şirinevlerde Dereyolunda canlı görme imkanım olmuştu yemin ederim kaç metreden kendini belli ediyor, rengiyle duruşuyla çok çok güzel, hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin :) Maşallah :)