Maşallah kardeşim...![]()
Maşallah kardeşim...![]()
Öncelikle Maşallah diyelim. sonrasında göz yanılgısı mı bilemedim ama sanki sağ arka tekerde ters kamber var gibime geldi.
Life is Too Short To Stay Stock
ahahaha Bi ufak ayar yaptığımız doğrudur kankam
Teşekkür ederim abi. Eylül gibi dizel alma niyetine girebilirim. Belki o zaman![]()
Sağol Rıza abi
SağolunTekerlerde bir sorun yok herhalde ama eve gidince bi daha bakarım. Büyük ihtimal fotoğraftan dolayıdır.
Bizi de üzdüler ama sabah gelip ocağı açtık abi
Kankam lip orjinal çok badireler atlattı kendisi ama hala ayakta. onuda söküp zımparalayacağım.
ooo Fatihim kusura bakma ya bu konuyu atlamısım. kazasız belasız kullan kardesım masallah kırmızı candır
maaşallah boncuk gibi görünüyor. dikkatli kazasız gazlamalar.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Arabayı kullanmıyordum uzun zamandır bugün bi girişelim dedik. Oruç oruç 2 araba detaylı yaptık biraz yordu ama karşısına geçip izleyince değdiğini anlıyorsunuz
Lip şikayeti vardı, lipi söküp zımpara boya yaptım sıfır gibi oldu.
Bu da içimizin fotoğrafı. Hala bir kaç eksiğimiz var ufak ufak elimizden geldiğince kendimiz yapıyoruz. Haftaya ön arka balataları değiştireceğim. Maksat semtte vakit öldürmek.
![]()
Maşallah detaylı temizlikle kendine gelmiş selçuk abideki kondüsyonunda duruyor böyle olması sevindirici kazasız belasız inşallah![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)