merhaba,
Türkiye'de, Euro kurları ve ötvler almış başını gidiyorken Rotayı Yavru vatana çevirdik
Arabayı alma sürecim 1.5 aydır devam ediyordu.
Satacak olan arkadaşım, Rum tarafında Ferrari servisinde ağır bakıma sokmak, arabayı temiz teslim etmek istedi..
o yüzden biraz bekledik ama sonunda bugun kavuştuk
Araç : 08 Model. normalde şanzuman probleminden dolayı 2008 almayı planlamıyordum ama çocuk şanzumanı kırınca Sıfır 2017 komple kovan ve Aktarıcısı ile beraber sıfır sipariş etmiş takmış. O yüzden sıcak baktım.
Arabanın sadece ön tamponda boya var (Gerçi burda kaporta boya olaylarını takmıyorlar pek )
Araba 2010'da JAponya'dan ithal edilmiş. İlk sahibi stock 60 bin normal binmiş meraklısı.
2.sahibi, aldıgım cocuk ise mercedes yetkili servisinin oğlu. Arabaya son 1 yılda sadece keyfekeder bakım olarak 40.000 euro civarı harcamış.
Arabaya iyi bakmış sagolsun.
Bizde bugun kavuştuk. Turladık. Ses tabi müthiş haz verici. Şanzuman hızlı. Fakat kıbrısda çevre yolu olmadıgı için ve yollar kaygan asfalt oldugu için Pek speed yapamadık. kısa mesafe hızlanmalarında ise tutunma problemi oldu.
Araçta Sadece eksoz ve 180km/h Limitörünü kaldıran chip var.
Kac bar basıyo bakamadım ama muhtemelen orjinaldir.
KM'den yana biraz fazlayız 90 bin gibi
Cocuk Nissan'dan utandıgı için galiba, Arka bagaj logosunu sökmüş. Tek sorun bu
Jant/Lastik/Disk/balata VB çok yeni oldugundan hemen bi balans/öndüzen ayarına sokalım dedik.
FOTOLAR GÖZÜKMEYENE LİNK: Imgland - Share your images fast & easy!
gtr cik - YouTube videoo
MAalesef alt takımda bi lomburtu var, Z rotları
gtr cik - YouTube videoo
Jantların markasını bilmiyorum ama 5000 euro para vermiş
Bu da Deniz ötesindeki, gariban Kardeşi
![]()