Aracınız gerçekten diri duruyor.Nacizane bir iki tavsiyem olacak.
Ön panjur,sarı sinyaller,ince çita,sarı stoplar,sonrası içerden 3. stop lambası,pioneer keh serisi yeşil aydınlatmalı teyp,1 takım 6985,bir takım önlere hoparlör,1 takım tss-20,1 de bunları besleyecek amfi ile demeyin keyfe...
Sonrasında arkaya e30 perde,eğer seviyorsanız orjinal paçalık takımı,bir takım hella,bu arada tamponları da orjinal siyah olana çevirmek gerek tabi.
Acayip uzun yazmışım.Kazasız belasız kullanın.91 yada 92 yılında bu aracın aynısı sıfır km. iken çekilmiş bir fotoğrafım var.Bulursam koyarım.
Güzel mesajınız için çok teşekkür ederim. Siz biraz etiket duruşunu önermişsiniz. Eskişehirde Etiket yapan nerdeyse hiç yok diyebilirim. Meneviş mavisine bir türlü sarı sinyalleri yakıştıramıyorum. L görünümüne geçincede Sinyalleri Beyaz yapıcam. Arka stoplarıda füme yapıcam. Orjinalliğini çok bozmadan kendi zevkime en çok hitap eden şekle getirmek istiyorum. Yan çıtaları araba boyandıktan sonra Doğan L için olanını Eskişehir de bulamadım. Tofaş ince çıtaların üretimini Slx lerden önce durdurmuşki hiç piyasada kalmamış. İnternette bir yerde buldum 350 TL istediler. Orjinal SLX çıtalarını 75 tlye almak daha cazip geldi o gün için. Fakat bencede ince yan çıtalar daha çok yakışıyor. İnce yan çıtaya geri dönücem ilerde.
Arabamda ufak çaplı ses sistemi var. Arabayı alır almaz bişeyler yapmaya amatörce başladım. Efsane pioneer serilerinden haberim yoktu. O yıllarda maalesef daha çocuktum. Elime bir tane keh9200 geçsin isterim.
Arambadaki ses sistemi
-Sony CDX-G1150U. 100 lira daha verip Alpine almalıydım biliyorum. En kısa zamanda son seri bir Alpinele değiştircem. Yinede memnunum.
-Pioneer 760 W amfi
-Arkalarda iki tane Pioneer oval Hoparlör
-Önlerdede Almanyadan getirdiğim JBL GX600C 210W 2.3 ohm Mid takımı var.
Ses sistemi hastalığına maalesef bende tutuldum. Elimden geldiğince geliştirmeye devam. Sırada bagaja subwoofer ve Alpine teyp var. Arabamdaki ses sistemini kim dinlediyse bugüne kadar beğendi.
Ufak bir de resital videosu koymak istedim. Arabanın içi de azda olsa gözüküyor.
Konu ismail91 tarafından (06-06-2017 Saat 18:04 ) değiştirilmiştir.
Teşekkür ederim, çok sağolun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)