Milletin ulaşamadığı ciğeri,biz ortaya söyledik.
''Gardaşlarımla bugün de böyle olsun ,keyifteyiz.''
Printable View
sa zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış
züğürdün bira ısmarladığı yerde sana chivas şişe açtırmak yakışır gardaşım.
tüm forum gelelim hem de Z'yi görmüş oluruz.
kendi şahsına ait olmayan araçları duvar kağıdı yapmaya devam etsene sen sinek motorunla :( @Yasindavulcu
deşarj olamıyorsanız gelin ben sizi ankarada desarj ederim
gardaş böyle büyük laflar ediyorsun,sonra R moduna geçiyorsun. Gelecez sonra ''Rüyanızda görürsünüz beni'' diyeceksin :(
''İphone bataryası gibiydi yüreğin,hızlı ama çabuk sönen.''
Siz seversiniz o modları burada atıp tutan arkadaşlar telefonda özür dilemesin ayıp ediyorsunuz buradaki arkadaşlara pehehehe hadi işinize gücünüze bakın ki yok herhalde?
Yasin forumdaki avatarını kaldırırmısın sana zahmet
Aracı almaya geldim senin için zor zamanlar :(
Aldın mı aracı ? :( yoksa söz verilip geri vitese sarana mı denk geldin kanki :(
Minik pizzacı motorunu koy ayıp ediyosun bak
Artık konuya yazıp kirletmeyin aracım 'Mehmet Dinç' satılmıştır sizinle sidik yarıştıracak zamanım yok malesef "M3" konusunda görüşmek üzere
boşver ya millete sataşacağına artık şu hakkında söylenen sözlere neden yok çekmiyorsun.İspat etmek zor galiba.Sen de haklısın.
Sa beyler Adım Nedim
@yusufcan_k
Kardeşim 350Z sana yakışmazdı M3'ün oldu artık.
Not: Sivaslıyım, züğürdüm ve çenem hala yorulmadı.
92 yi alınca bekliyorum şarjı deşarjı bi görelim
ya sen nası bi adamsın aga yıkıyosun her seferinde beni :D :D :D
boşver senin arkandan küfretmiyolar ;)
2 sivaslı tanıdım biri adam diğerinin nolduğu belli değil :D
sittir et müdür zenginin malı bizim çenemizi yorar :D ama gün gelir araban güzelmiş kanki yazarız fakir spreyimizle :D
Lan yazıyorum yazıyorum çenem yorulmuyor zenginmiyim acaba bende :D
bozulma len dalga geçiyorum richie_pich_gsx_r_boy (bu arada mail adresin ateş ediyor paralı herhalde?) @yusufcan_k
@Yasindavulcu neydi la bunun eski niki :D :D her üyelik için bi tane almıştır heralde :D uzk - ykn - :D
@uzk anlayamazsın sen :D yanlız mahalleden geçerken dikkat et paralı askerler ateş eder falan aman diyim
Gerçekten baydın artık, ben de seni çok gördüm trafikte hemen hemen her virajda yanlıyorsun. Arabanın sesi de gerçekten güzel ben beğeniyorum. Ama meseleyi anlamamakta ısrar ediyorsun. Gece gece belli bir saatten sonra mahalle aralarında insanları rahatsız edecek şekilde gazlıyorsan ergen gibi, karaktesizsin.
Kaç gündür sana anlatılmak istenen bu. Yok arabayı üstüne yaparım yok mal benim yok züğürtler yok bilmemne. B0kunu çıkardın gerçekten. Tam liseli muhabbeti gerçekten. Burdaki kimsenin senin arabanda gözü olmaz emin ol.