sen miydin o rüyasında benim arabayı gören sen rüyadan çıkamadın herhalde? rich pich gsx r boy? bekliyorum ve rica ediyorum eline top alsan bomba sanarsın tırrık @yusufcan_k
Printable View
sen miydin o rüyasında benim arabayı gören sen rüyadan çıkamadın herhalde? rich pich gsx r boy? bekliyorum ve rica ediyorum eline top alsan bomba sanarsın tırrık @yusufcan_k
Sanane orası beni ilgilendirir madem rahatsız oluyordun arasaydın polisi? madem gördünüz eve gelip klavyeden mi yazasınız geldi @altugkocer
yok kardeş ben canlısını gördüm de sen üstünü kapattın mahalleden geçerken :D neyse illaki denk geliriz @eldorado cum :D en azından bak kaç senedir banlanmamışız hala tertemiz üyeliğimiz var :D
Boşver be eldor al şu m3 ü de bizde altına maşallah falan yazariz.Takıl işte kafana göre.Ha bu arada o arabayı almadan önce iyi düşün mazallah satamazsin yok paraya gider ;)
Biri sivasa bir şey mi dedi
https://scontent.fada1-10.fna.fbcdn....59&oe=5961CA66
Uzatmayın artık aracın sahibi ben değilim derdi olan sıkıntısı olan varsa arasın
ankara'nın yiğit adamları ,önümüzdeki aylarda kısmetse oradayım görüşelim hasbihal edelim.
beni passage'a götürün,ben züğürtüm öyle yerlerin adamıyım S.A
@altugkocer @ yusufcan_k
@altugkocer Lütfen ceza yollat bilgilerini paylaşıcam ben
Artık m3 le kazanıcağın iddalara girersin yine arabayı kaybetme.
Canımız kanımız büyük reisimiz,yolumuzun önderi selçuk reis(STP) gerekeni söylemiştir.
@Anıl E.
La adam birasını bile kendi yapıyor pattiz kızartmasını MC'den aldırır mı adam sana
Dövlöt düşmanı faşik @altugkocer
Etrafa sert bakışlar yaparken dikkat edin masadan okeyi almasın @B16 uahahhahahah :D
Kusura bakma matmazel,bu forumda herkes müptezel.
Aklıma sanayide saplarla bira için ben yemeğe gidicem diyen elaman geldi nedense auhahhahaha :D
Tüh ben yazıcaktım bunu :(
Yiyemeyeceğin tarağın altına yatma desemm..Olurmu? Uyarmı,konuyla alakası varmı @STP reyiz :D
Yoksa domates biber alayına gider diyerek aynı kafayımı yaşayalım 0-6 age
Forumdaki inananlara söylüyorum bu son cümlemi :)
Babası kızar emenike siz nasıl inandınız arabayı vereceğine.Bekara karı boşamak kolaydır derler insan kendi alınteriyle yaptığı şeyleri kolay kolay hiç edemez