Çok güzel araç, güzel günlerde binersin umarım.
Ses yalıtım süngerinin marka model'ini yazar mısın aklındaysa. Temizlik sonrası güzel olmuş gerçekten.
Şu ürün müdür acaba ?
Firexpan Sunger Etkili Ses Yalıtım Malzemesi
Çok güzel araç, güzel günlerde binersin umarım.
Ses yalıtım süngerinin marka model'ini yazar mısın aklındaysa. Temizlik sonrası güzel olmuş gerçekten.
Şu ürün müdür acaba ?
Firexpan Sunger Etkili Ses Yalıtım Malzemesi
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Çok teşekkür ederim. Yol sesini yalıtım ile önemli ölçüde azalttığımı düşünüyorum. Motor sesi evet fazla onun içinde ne kadar faydalı olur bilemiyorum ama motor kaput keçesi alacağım.
Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim. Yalıtım malzemesi markasını bilmiyorum. Bu tür malzeme satan bir yerden gidip bakıp karar verdim. Aldığım malzemenin metresi 20 TL idi. 5 metre işimi fazlasıyla gördü.
Life is Too Short To Stay Stock
Araba tam Türkler için, içi geniş, bagaj devasa, kliması iyi soğutuyor, tüketim fena değil. Fakat ikame araç olarak 1 hafta bunun dizel Shit-roen olanını kullanmıştim. Evlerden ırak olsun aman. Tam Shit-roen.
100'den sonra yol tutuş hissi vermez, gürültü deli gibi artar, bu devirde 5 vites araba mı olur. Evet olur, işte bu.
NCAP testleri 3 yıldız mı ne almıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Sonuçta imkanlar meselesi. Güle güle ama dikkatli kullanın.....
Okumadan imzalamam.....
Maşallah kazasız belasız, güzel bir 17 jant buna hafiften yere indir çok güzel durur
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Aylar önce 1.6 hdi 92 lik 301 ile uzun yol deneyimim oldu . Yanımda hiç arabadan anlamayan bi kiz vardi o bile motor sesi ne kadar çok dedi full dip gaz geldik yüksek devirde sesli bayayani yalıtım çok iyi olmuş abi dogru karar .
Frenleri iyi bence bagaj ve arka diz mesafesi muhteşemhayırlı olsun
yazılımla süper olur
Bayram sonrası günceli. Boş durmadık İç aydınlatmaları LED e çevirdik. Ayak aydınlatma montajı tamamlandı kontağa bağladık sürüş esnasında sürekli yanıyor. Premium his sevenlere gelsin![]()
Boyun yastıklarımız yerini aldı. Bu kadar kullanışlı olacaklarını tahmin etmiyordum. Görsel açıdan almıştım ama şehir içinde trafik lambalarında kafayı yastığa koymak çok güzel oluyormuş
![]()
Evet arkadaşlar kaldığımız yerden güncellemeye devam edelim. Rotamızı Ankara Booster Performance' a çevirdik yazılımı yaptırdıkİlgi ve alakaları için @erh ye çok teşekkür ederim. Hoş sohbet içerisinde işlerimizi tamamladık. Ayrıca garajdan çok güzel projeler çıkacak onları da merakla bekliyoruz. Lafı fazla uzatmadan resmi koyalım
Memlekete döndükten sonra Booster Performance sticker ımızı ve model yazısı iptalimizi gerçekleştirdik.
![]()
Maşallah,yazılımdan memnun kaldınız mı? güç ve verim nasıl ?
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)