Vay be ilan tarihi çok eski bi ilandı arabayı hatırlıyorum![]()
![]()
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız
![]()
Vay be ilan tarihi çok eski bi ilandı arabayı hatırlıyorum![]()
![]()
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Hayırlı olsun abi maşallah kazasız belasız kullan.
BMW E90 320d LCI
Öncelikle Hayırlı uğurlu olsun. Siz bu C3 leri alınca arabaya bi haller oluyor. Bu aracada bi haller olmuş. Güle güle kullanın.yakinda düğünde varmiş keşke araci bi sınıf atlatsaydiniz C4 mesela, bende otomatik dizel C4 lere bakıyorum bu sıralar. C4 e yapılabilecekler bizim içinde bir fikir olurdu en azından
.
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Evet cari çalışmıyorum![]()
Olur kanka gel artık seninle bi ticaret yapalımSen kıl adamsın senden araba alınır
)
Aynen bro eskisi gib hevesimde yok bu işlere)
Aynen kanka ilandan kaldırıp tekrar koymuş arkadas bi ara tarih de eski kalmış valla c2/c3 piyasasını iyi takip ediyorsunTeşekkür ederim kanka saolasın.
haha yok be kardeşim fransızlar bu konuda biraz öksüz yetim kalıyor![]()
Teşekkür ederim kardeşim
Saol kardeşş
Teşekkür ederim
Allah razı olsun. Valla elimden geldiğince yapmaya çalışıyordum birşeyler.
Teşekkür ederim düğünüm oldu 20 mayıstaydıValla eski aracım bi anda satıldı bunuda acil olarak aldım. C4 de güzel araba ama ben sevmiyorum, onun sağını solunu oynayamıyorsun güzel şekle girmiyor tabi bu benim şahsi görüşüm standart şekilde binilecekse problem yok tabi ben kurcalamadan yapamıyorum
. Siz de inş güzel bi araba bulursunuz. Benim c5 niyetim vardı bu arada bulamadım o kadar kısa sürede .
Maşallah kanka) Her zaman beklerim @taytay
Bir dahakine junior taytay'la bekliyorum![]()
Crm performance
Tek dokunuşla değişen araba yapmışlar emeğinize sağlık ve zevkinize . H.O
Buda yeni xsara vts jantlarımızBelki ilerde lastik ebatını değiştiririm.
![]()
Konu taytay tarafından (30-06-2017 Saat 16:40 ) değiştirilmiştir.
Kazasız belasız olsun iyi günlerde kullan kardeşim eline geçen güzelleşiyor buda nasibini alacak![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)