Öncelikle herkese merhabalar, iyi forumlar
Aracımı alalı bir seneyi aşkın bir süre oldu ama konu açmaya daha yeni geçebildim. Öncelikle herkese saygılar.
Uzun bir konu yazmayı düşünüyorum oyüzden fotoğraflarla yavaş yavaş açıklayarak anlatayım
Aldığım haftadan bir fotoğraf
Araç aldığımda 0.8 barda 28 setupla yürüyordu tabi ozaman benim için uçak
Sonrasında ilk sorunumla karşılaştımm ve manifoldum çatladı kim bize yardım edicek derken Abdullah Aktan abimle tanıştımm ve serüven benim için bir nevi başladı
Motor içi bu şekildeydi
İlk aydan yıkayıp paklayıp çektiğim fotoğrafı göstereyim
Gel zaman git zaman Apo abimle yakınlaştık ve arabayı açmam için gerekli mekanik desteği vermeye başladı ve bende yavaş yavaş ne nedir kafamda yerine oturttum.
İlerleyen süreçte Özgür kardeşimle tanıştım (Dr Ecu Anadolu) burdan selamlarr
Elektronik parçalar ve aracın ayarı için çok vakit harcadık, yeri geldi sabaha kadar uğraştık ve sonunda dynoda..
Tekere 328.3 krank için 376 küsür beygir aldık
Tabi bu aşamaya gelene kadar birçok sorunla karşılaştım, gereğinden fazla yıprandım ama olsun yılmadım
Öğrenciyim bi yandan tüm paramı yiyen bi alet var. Her gün dükkandayım bide okul ve dersler kafamı kaldıramıyorum derken bi anda aklıma bi fikir geldi, dedim bunuda yapabilirmiii.. derken Youtube kanalım açtım ve basit bir kamerayla ufak ufak Vloglar çekmeye başladım.
‘’Boost Masters’’ adında hem eğlence hem tanıtım hemde ihtiyacı olan herkes için ve ileride online platform üzerinde yararlı bilgiler bırakabilmek adına kanalıma videolar yüklemeye başladım.
içini şöyle göstereyim
Ve artık ince dokunuşların vakti geldi dedim.
Armasını taşımayı seveceğim grubun stickerıyla başladım.
Devamında ön lip için bi asi dokunuş yapmak istedim ve belli aralıkta komple perçinle tutturdum, Çok ince kaputu kaldırdım ( 1 cm aradan bile dışarıya çok güzel sıcak hava çıkıyor öneririm)
Bu arada arka taraf çok boş kaldı ne yapıyım diye düşünmeye başldım bi baktım tamponuda çıkarmışım
(Neden diye eleştirenler için tek söylediğim tamamen zevkim için hiçbi yararı oldunu sanmıyorum zararı olmaması içinde tampon demirini üzerinde bıraktım )
E arka fazla yerde duruyodu onada orjinal yay dokunuşu yaptım dört cm arkasıda yükseldi
Aracın duruşu benim için ‘oldu’ kıvamındaydı.
İlerleyen süreçte biraderim kendi aracı için jant aldı. Tabi ben bi yandan vay anasını maşallah len ne güzel derken jantlar aracına olmadı ve bi anda ne oldu lan demen jantlar benim araçda belirdi
bide üzerine tatlı niyetine lastik yazılarıda vardı evde onuda hallettim ve aracım şuanki haline kavuştu
Hala bitti diyemiyorum çünkü sonu yok yani en kısa şekilde projemi böyle anlatabildim umarım hoşunuza gitmiştir![]()
Herkese iyi forumlar ve istediği aracı yapabilmesi için bol bol şans diliyorum![]()