Merhaba,
Bende yeni bir 172 rs satın aldım oldukça Keyifli farklı bir tarzı olan araç![]()
Maşallah kazasız belasız sürüşler.
Merhaba,
Bende yeni bir 172 rs satın aldım oldukça Keyifli farklı bir tarzı olan araç![]()
Maşallah kazasız belasız sürüşler.
İnst : Arz.53
Bir güncel çekeyim
Custom Coilover almıştım, taktırmak için bugün Amortech Ferhat ustaya gittim. Buradan tavsiye edenler olmuştu, gerçekten on numara esnafmış kendileri.
Coil sevdası başka bahara kaldı, maalesef olmadı. Pek birşey de beklemiyordum açıkcası. Araba takır tukur birşey oldu, esneme sıfırdı. Sanırım 1.6lara uyumlu coilover.
Ferhat usta press yapalım istersen dedi, normalde hiç sıcak bakmıyordum ancak yapalım dedim. 3 cm pressledik ön tarafı. Konforda değişmedi olmadı ancak biraz daha iyi yol tutar hale geldi gibi. Görüntü içime sindi.
Yükseltme kitli hali![]()
Madem arabayı pıstırdık, bir de yıkayayım dedim. Bugün hava çok güzeldi gerçekten. Esen kalın
![]()
Park halinde denk geliyorum hep, rengi cok hoş maşallah![]()
Amortechin yanındaki doha cama git Melih sana sövüyor de kardeşim
Maşallah güzel olmuş pısıklık![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Bir güncel daha çekeyim
Arabayı satılığa koydum ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Megane rs almak istiyordum ancak zaten buna zor biniyorum bu benzin fiyatlarıyla, megane rs inanılmaz bir fantazi olacaktı benim için. En iyi araba altındaki arabadır diyip binmeye devam![]()
Bugün yıkadım, yaklaşık 1 saat sonra yağmur yağdı. Böyle de şanslıyımdır.
Yaza doğru yüksek ihtimal jantları değiştireceğim ve ön tamponu boyatacağım.
Jant önerilerinizi bekliyorum, ben enkei rpf1 taraftarıyım ancak o da replika olabilir. Orj. fiyatlarına güç yetmez
Param olsa yarın gider Oz superleggera alırım.
![]()
öncelikle maşallah ara ara girip bakıyorum her güncellediğinde nacizane tavsiyem arka tampondaki çıtayı mat siyah yapman onun dışında herşey olması gerektiği gibi duruyor.
Rpf konusuna gelirsek eğer
2 araçta mavi olduğu için izlenimin olsun istedim ama benim taktığım 17 inçti(biraz büyük kalmıştı arabayıda çok yormadı ama sırıttı bence) tekrar maşallah aracına
Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel durmuş ama dediğin gibi biraz büyük sanki. 15-16 inç ideal gibiReplika da olsa güzel olacak demek ki.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)