Hayırlı olsun, şahsen A1'i çok daha çekici buldum ben ama fiyat vs düşünüldüğünde işler değişiyor tabii... Bu arabanıza da yapacağınız gelişmeleri ağız tadıyla yapıp paylaşmanız dileğiyle mutlu sürüşler dilerim![]()
Hayırlı olsun, şahsen A1'i çok daha çekici buldum ben ama fiyat vs düşünüldüğünde işler değişiyor tabii... Bu arabanıza da yapacağınız gelişmeleri ağız tadıyla yapıp paylaşmanız dileğiyle mutlu sürüşler dilerim![]()
Instagram: mekanikkafa
c250'nize çok niyetlenmiştim ama gidip gidip geldim
maşallah, mini f55 diesel de aklımda olan bir araç, sayenizde yine gaza geldimbol keyifli sürüşler dilerim, daha da güzelleşeceğine eminim ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Cok guzel masallah hayirli olsun. Ses sistemini yorumlarsaniz standart a gore ne durumda.
- K -
________
Dr.Ecu
Maşallah araçların hepsi birbirinden güzeldi ama a3 ü görüp konusunuda okuyunca cooper'a veremedım kndımı![]()
ER134 Rover 25 1.8 // VL332 Taunus GT 1.6 // DY541 Marea Liberty 1.6 // RR904 Rover 75 Connoisseur SE 2.5 // ABP874 Rover 45 Club 1.6 // RR061 Vw Jetta Comf. 2.0TDİ
Rıza maşallah kardeşim. A3 çok derin izler bıraktı bütün forumda gerçekten. Hakkaten harika kombinasyondaydı ama. Mini de hayırlı olsun. Ses sistemi çok başarılı olmuş maşallah kardeşim.
Bugün Tanzer abinin oraya geldiniz yandaki motosikletçiye uğrayıp hemen çıktınız.Bende yanımdaki abilerle sohbet ediyordum aceleniz var diye tahmin edip engel olmak istemedim araçta bayanda olunca.Araç maşallah bayağ basık ama jant istiyor![]()
Rızacım Maşallah, RM series devam ediyorA3 çok çok güzeldir, cooper da zamanla güzelleşecektir, ses sistemi oldukça başarılı bence
Allah kaza bela göstermesin
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
güzel yorumlarınız için herkese tekrardan teşekkür ederim arkadaşlar
C250 çok keyifliydi; hem yakışıklı, hem donanımlı hem de hızlıayrıca w204 makyajlı kasa bence hiç eskimeyecek bir kasa.
Sonuç olarak şunu söyleyebilirim, sınıf olarak a3 veya C serisi pek bir fark hisettirmiyor ama mini fark hissettiriyor.
Özellikle yalıtım konusunda.
Orjinal sistemde tweeter yok maalesef, bu yüzden sesler çok mid olarak geliyordu.
Şimdi ise koltuğun altındaki hoparlörler sayesinde de 3 yollu bir sistemden sesi dinliyorum.
e bir de bas hoparlörü olması orjinale göre oldukça fark ettiriyor.
yani Kalite olarak baya fark var orjinali ile.
Ama bir Harman Kardon a göre kıyaslama yapamıyorum çünkü dinlemedim
Teşekkür ederim Dou; bende şimdi fark ediyorum valla o A3'ün bıraktığı izleri.
Ama diyorum gün gelecek ve tekrardan öyle bir kombinasyonlu Audi'm olacak.
Bu kadar araba kullandıktan sonra gerçekten şunu anladım ki beni asıl mutlu eden araç Audi.
Mercedes de, BMW de, mini de kalbime bir audi olamadı.
bende aslında aracınızı fark ettim ama biraz acele oldu dediğiniz gibi, havanın sıcaklığı ve eşimde arabada olduğu için hızlı hareket ettim biraz.
Motosikletim servisteydi ona bakmaya geldim, bi de henüz hazır değil cevabını alınca sinirlendim zaten
Jant konusunu zaten ilk günden beri aklımda, tam da alıyordum ki bebek beklediğimizin haberini aldım
o sebeple hayatımızdaki öncelik sıraları ve mali akış tablosu baya değişti. şimdilik jantlarımız böyle kalacak
Evet Melih; bundan sonra RM'den devam edeceğiz hep
eşimin ve benim isimlerimizin baş harfleri ve ikametgaha uygun
Senin MEC'in yanında sönük kalır tabi ama bu da çok keyifli bir araç.
Sen de güle güle, kazasız belasız günlerde kullan![]()
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Arkadaşlar bu arada A3 konusu bu kadar geçerken, bir önceki A3'ümün de fotoğrafını konuya eklemek istiyorum.
O nu da hiç unutamadım ve unutamam da.
tadı hala damağımda
koni coilover saolsun
unutursak kalbimiz kurusun![]()
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Bebeğinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza almak nasip olsun inşallahÖyle bi haber için akan sular durur jant herzaman takılır.Filmler yapılmıştı karşıya çekmiştim bende biraz güneşte dursun diye.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)