Herkese merhaba,
Kiminin dizginleyebildiği kiminin dizginleyemediği e36 aşkı uzunca senelerdir bende de vardı. Bana bu aşkı aşılayan araç ise senelerdir her parçasına emek verdiğimiz @fms nickli abim Fatih Şen'e ait e36 m3 (NTK 44) oldu.
3 sene 2013 yılında sıfır aldığım clio4'e bindikten sonra yeter artık diyip ben de bu aşkın kollarına kendimi atmak için aracımı sattım.
Sattım sattım da alacak araba yok ? Aylarca bakmadığımız araba gezmediğimiz cenaze kalmadı. E elimizde NTK gibi bir araba olunca haliyle baktığımız coupeleri de onunla kıyaslıyor ve her zaman eli boş dönüyorduk.. Aradığımız kriter kazasız değişensiz boyasız vs de değil yani. Kasası düzgün, en az 6 silindir ve kesinlikle coupe olacak dedik.
Her baktığımız aracın sonu hüsran olunca bir gün Giresun'dan foruma da üye olan arkadaşım Mehmet Can'a ait agu motor 1.8turbo a3'ü almaya karar verdik (nereden nereye).
Araç güzel. 88k kmde gri sunroof bose sistemli manuel agu motor yazılım vs yapılmamış tertemiz. Tamam dedik biz buna biner aşkı kalbimize gömeriz.
İlk zamanlar her şey güzel. Çıkıyoruz gazlıyoruz açıyoruz klimamızı sunroofumuzu serin serin geziyoruz aldık coili taktık başka projeler çiziyoruz ediyoruz falan ama bir şeyler yine eksik. Arabayı çekiyorum kapıları kilitleyip giderken arkama bile bakmıyorum. (Geldi yine tipini s.. mode on)
Kapıda önü açık her şeye müsait bir a3 var ama benim elim mouseda gözüm sahibindende olan e36 ilanlarında.
Bir yandan diyorum satayım a3ü kaptırayım kendimi yasak aşkımın kollarına, bir taraftan da diyorum yav bulamam tekrar böyle araba kurcalama işte bin gitsin. Ama arkadaş çocukları yüzünden boşanamayan çift gibiyiz. Mutlu değilim.
Evet.. Yasak aşk galip geldi ve 2aylık ilişkimiz sonrası a3'ü yine forumdan Samet arkadaşımıza sattım.
Tekrar başa sardık deli gibi aranıyoruz gecemiz gündüzümüz karıştı. Ama yine yok. Sonra bir gün yine çok sevdiğim bir kasa olan e39 ilanlarına denk geldim. Ben param 39a yetmez derken meğer 39a yetip 36ya yetmediğini anladımForuma da üye hızlı hondacı Volkan Erler kardeşimle gidip baktığımız bir e39 macerasından sonra o araba olmasa bile bu kasalara da yönelebileceğimi anlayıp anlık bir kararla beyaz yeteri kadar dolu 98 model 5.20i aldım.
36ya bakıyorum 39a bakıyorum yok yok güzel karar verdim şu donanım prestij nerde 36 nerde diye züğürt tesellisiyle kendimi avutmaya başladım. Cicim aylarında her şey güzel fakat sonra yine ve yine içinde yasak aşk geçen rüyalar görmeye başlayınca artık yeter diyip 2 ay sonunda şu anki aracımla e39u takasladım muradıma erdim.
Uzun bir yazı oldu ama hikayenin her anı ayrı bir zevkti.
2017 ocak ayında aldığım aracımın aldığım halini şimdilik paylaşıyorum. Bol fotoğraflı ve bol maceralı bir konu olacak
To be continued..