User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Sbr - R

dzinaj
    Misafir
    siyah ve kırmızıdan sonra seatın bu modeline en çok yakışan renk bu işte,arabanın modifikasyonu sade olduğu gibi bir okadarda çok hoş ve güzel,ama bir takım değişiklik yaparsan dahada güzel ve göze çarpıcı gelebilir mesela aynaları ve kapı üstünedeki çıtaları boyarsan yada çıta iptali direk güzel durucaktır eminimki,+sakın sen sen ol ön tamponun sis farlarının bulunduğu bölümü sakın boyama orası öle kalsın,ön arma iptali yaparsanda gene güzel ve şık bir görünüm yakalayabiirsin,son olarakta plaka iptalini düşünmü bilmiyorum ama bursada senin aracın siyahından gördüm çok hoş olmuş idi yazılarıda kaldırmış ve sadece amblem vardı,kazsız belasız günlerde maşallah.

Manimillion
    Misafir
    Arac guzel olmush, ama jantlarin offset i uymamis, ya gidip offset i daha dusuk jant al, yada gidip spacer alip takarsan arabanin gorunumu bir o kadar daha guzelleshecek.

SBR
    Misafir
    Alıntı Manimillion Nickli Üyeden Alıntı
    Arac guzel olmush, ama jantlarin offset i uymamis, ya gidip offset i daha dusuk jant al, yada gidip spacer alip takarsan arabanin gorunumu bir o kadar daha guzelleshecek.
    BENDE DÜŞÜNÜYORUM AMA SU AN LASTİKLER ÇAMURLUK İÇİNDE ARABAYI BİRAZ KALDIRDIĞIM DA SPACER DÜŞÜNÜYOMM

SBR
    Misafir
    Alıntı dzinaj Nickli Üyeden Alıntı
    siyah ve kırmızıdan sonra seatın bu modeline en çok yakışan renk bu işte,arabanın modifikasyonu sade olduğu gibi bir okadarda çok hoş ve güzel,ama bir takım değişiklik yaparsan dahada güzel ve göze çarpıcı gelebilir mesela aynaları ve kapı üstünedeki çıtaları boyarsan yada çıta iptali direk güzel durucaktır eminimki,+sakın sen sen ol ön tamponun sis farlarının bulunduğu bölümü sakın boyama orası öle kalsın,ön arma iptali yaparsanda gene güzel ve şık bir görünüm yakalayabiirsin,son olarakta plaka iptalini düşünmü bilmiyorum ama bursada senin aracın siyahından gördüm çok hoş olmuş idi yazılarıda kaldırmış ve sadece amblem vardı,kazsız belasız günlerde maşallah.
    ARMA İPTALİ İÇİN DÜZ PANCUR GELMESİNİ BEKLİYM ÖNÜMÜZDEKİ AY İÇİNDE GELİCEK PLAKALIK İPTALİ DÜŞÜNMÜYORUM ÇÜNKÜ O ZMAN TAMPON ÇOK KABA DURUYOR

dzinaj
    Misafir
    tabi zevk meselesi benim gördüğüm araç zaten siyah idi ve gece farkettim,belki gündüz görsem ozaman daha farklı bir görüş açım olabilirdi.hayırlsı diyelim herşey için.

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tatlı araç, başla yavaş yavaş artık...

SBR
    Misafir
    Tesekkurler Arkadaslar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)