Maşallah tam bir sleeper6-7 ay önce ilandaydı ankarada iş güç dolasıyla kısmet olmadı o zaman... bu özel aracı güzel günlerde kullanmak nasip olsun
![]()
-Honda Civic 1.4is
-Renault Clio RS 172
-Audi A3 1.6FSI
-Bmw 5.28i
Masallah kazasiz belasiz surusler..
Gözümüz Megane RS nasıl tek kapısına alışmışsa. Ne kadar resime baksamda araç tek kapı gibi geliyoMaşallah çok beğendim.
bı ara bende takıp edıyordum ama sırf plakası ıcın gıcık olmustum![]()
cok ozel ve guzel bır araca sahıpsın.Allah kaza bela vermesın Furkan ateslemıs senı :
![]()
Maşallah, Allah kaza bela göstermesin. 4 kapı RS tadından yenmezGerçekten sleeper, 1.5dCi zannedip selektör yapanlar şaşırabilir
![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
hayırlı olsun kazasız belasız çok özel bir araç satın almışsınız. maşallah
Masallah masallah ilk araba icn cok iyi tercih..allah kaza bela vermesin..
Benim ilk arabam, 2004 Laguna II 1.6 16V idi. Düşük km.de ve temiz bi arabaydı ama gitmiyordu işte. Yaklaşık 1400 kg ağırlık ve 148 N.m tork ile adamı bezdiriyordu resmen. Bi alırken bi de satarken çok mutlu olmuştum.
Tabii ilk arabam olduğu için bi gazla almıştım. Sonra RS'lere sarayım dedim. Ne de olsa ailecek Renocuyduk ve bu araba da daha çıkar çıkmaz Avrupa'da hatırı sayılır bi üne ulaşmıştı. Yani o açıdan kafam rahattı. Adamların test kalitesi, kalite algıları bizden çok öte biliyosunuz. Hatta TR'ye ilk giren faz-1'lerden biriyle test sürüşü yapmıştım. İzmir'de satılan siyah bir araçtı. Hatta ilk ilana düşen RS'lerden biriydi diyebilirim. Resmen performansına hasta olmuştum. Dedim direkt bu arabaya geçmeliyim.
Benim de serüvenim böyle başlamıştı. Ama tabii bi anda geçemedim. Sancılı ve sabırla beklenilen bir süreçti.
Yasin Allahtan bu süreci yaşamadı. Benim açımdan bakınca nokta atışı olmuş. Ama bundan sonra hangi araba onu keser bilemiyorum açıkçası. Çünkü RS alışkanlık yapar. Satan adam illa ki pişman olmuştur. Bilenler bilir.
Allah sattırmasın![]()
İlk günden kendini alıştırdı zaten kerataçok şükür ki böyle bir araca sahip oldum bu yüzden çok mutluyum. Evet sancılı bir süreç olmadı benim için, bunun sebebi ise Furkan kardeşimdir , sağolsun ki beni bu arabayla o tanıştırdı ve sevdirdi. İyi kide böyle oldu. Furkan tam bir renocu ondada çok düzgün bı F7R var zaten. İnşallah uzun bir süre benimle birlikte olur aracım
daha çok vakit geciricez onunla.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)