Herkes gibi bende jant diyorum :)
Masallah
Printable View
Herkes gibi bende jant diyorum :)
Masallah
OZ Leggera HLT veriyim Gloss Black 8x19'' - 9x19'' :)
Resim ve fiyat alayım kardeşim :D
Bence jant kesinlikle açık renk olmalı. Siyah, füme-gunmetal cart curt tonları hem aracın görüntüsünü boğacak hem de jantın modelini kapatacak düşüncesindeyim.
Bir kontrast yaratılırsa daha fazla ilgi çekici olur gibi.
Tabi siz bilirsiniz :D
@TaGo abi ellerinize sağlık çok başarılı olmuş bu tarzı sevmesemde cidden güzel. ama Jantlar sanırım herkes hemfikir, premium bir jant kesinlikle çok çok daha iyi gösterecektir aracı.
Abi nabtın sen ya. Alet evrim geçirmiş. Gözde ablanında eline sağlık yine can alıcı renk seçmiş. O son kat attığınız parlatıcı dalgasının spreyde bizim atabilceğimiz şekilde olanı yokmu abi :D
m4 competition package jantlarından gider bu kombine abi replika veya orjinal
http://www.ozracing.com/cache/images...erie_4_4_x.jpg
Fiyat özelde :)
araç jantsız daha güzel :)
maşallah iyi günlerde güle güle kullanın, dikkat çekici ve farklı olmuş ...
Maşallah hayırlı olsun
renk çok güzel. bbs lm yakışır bu araca
İyi cesaret vallahi, tebrik ederim :) Jant+Kaput haricinde bence çok ütopik ve güzel bi tasarım olmuş.
Nacizane fikrim ; Stoplara çerçeve ile kapanışı yapmak :)
Bende jant haric guzel olmus diyenlerdenim. Reklam arabasi olmasa renge de yorum yapardim ama isin icine duygusal kismini eklediğimizde bundan daha iyisi olamazdi. Gule gule kullanin
Ben japon işi tencere gibi çok offsetli bir jant düşündüm. 19 olursa sevinirim yeni lastiklerde çöp olmasın :D
maşallah abi renk çok başarılı fakat jantlar efsane kotu diye düşünüyorum okadar yapılan işi gölgeliyor :)
Çok güzel olmuş cidden,kazasız belasız inş.
Maşallah.
Yorumlari okumadm ama bu kaporta işçiliğine bu jant olmamış bence. Emege sağlık kaput çamurluk yeter zaten
Renk çok güzel olmuş ,jant konusunda arkadaşlara katılıyorum .