Jantlar kunfe yekün bebelerinin arabaları gibi olmuş... Renk işçilik inanılmaz fakat rengin görselliği apaçi işi bence....M3 Lansman renklerine kaplanabilirdi..
Printable View
Jantlar kunfe yekün bebelerinin arabaları gibi olmuş... Renk işçilik inanılmaz fakat rengin görselliği apaçi işi bence....M3 Lansman renklerine kaplanabilirdi..
Maşallah.kazasız belasız binmeniz dileğiyle. herkesin yazdığı parçayı ben yazmıyorum :)
Abi hersey ok ama bende soyliim madem jantlar olmamis :/ renk diycek yok yaptigin isin reklami +1 rep.
Body de guzel jantlar degisince kral olur diye duusunuyorum.
Ekleme
Kazasiz belasiz insallah.
Janlarla 10 yorumun 8 i aynı fikirde bende aynı şekilde. Değişiklik olacakca eyvallah ama değişmeyecekse parlak siyah kaplama ile kabul edilebilir jantlar.
Ön tampona lip yada yanlara flap olması lazım kesinlikle. Yanlışlık olabilir , Lci lip var m performance da .
Maşallah aracınıza kazasız belasız.
Abi kazasız belasız on numara olmuş fakat jantlar gerçekten bursa işi gibi olmuş ya siyaha kaplamalısın ya da değiştirmelisin diye düşünüyorum kazasız belasız :)
Bu kadar yorumun üstüne yazmaya gerek yok... Güzel günlerde kullanın bodykit çok güzel olmuş
saygılar
Abi canlıda jantlar harıcı araban duman degıl alev atıyor :D massalahın var denk gelırsek sıkcaz otobanda alıyorum sozumu :D 2 de kurarız
***** işimiz otomobil kozmetiği. Araçta belli başlı değişiklikler yapmazsak insanlar yerinde saydığımızı düşünüyor. Bizde iyi yada kötü bir takım değişiklikler yapıyoruz. Proje şuan baya yarım çünkü yarı günde yaptık :D Asıl amaç köpek balığı derisi formunu yakalamaktı, bundan sonrası zaten şimdi çorap söküğü gibi gelecek. Kısacası m ler gidecek, punisher gidecek yerine ana fona bağlı kalınacak şeyler gelecek ;)
http://i.hizliresim.com/X64a8j.jpg
http://i.hizliresim.com/0zDYWo.jpg
http://i.hizliresim.com/zM46O9.jpg
kaputtaki kuru kafa yamuk sanki yada başka bir hizasızlık var gabi :). onun dısında yaparmısınız bilmem ama lci stoplar ve acil jant değişliği şart
Benzersiz olmak için yapılan her şey çok iyi olmuş.
KU39 çok güzel lastik.
Bu arada kimse yazmamış, jantlar kötü. :)
Kiri göstermiyor diye yaptırdım. ***** basınca köfteci arabası gibi duman atıyoruz :D
Jantlar evet malesef özgün ama güzel model bulamıyorum hala. Hoş aracıda satacağım için çok arayışıda bıraktım.
JANTLAR ÇOK KÖTÜ :d
Abi 15 sene sonra ferforje jant yine seni buldu :)))
Kaplama da jantlar da bence bu araca olmamış. İşçilik ve emek kısmında değilim, tercih edilen renk hele o kapıdaki kocaman M logosu ile o jantlar birleşince Bahçelievler spec M3 bozmalarından bir farkı yok benim için.
Emeğinize saygı duyuyorum, yaptıgınız işe uygun olsun diye düşündünüz sanırım ama gerçekten çok kötü.
Emeğinize sağlık, ilk halinde sadece jantlar kötüyken, son halini hüsran olmuş bana göre. Gene de reklam amaçlı dikkat çekiyorsa ne ala :)
İnşallah şu kaplama tez zamanda gider, katliam olmuş resmen :) Emeğinize sağlık yine de
reklam amaçlı yapıldığı için renk desen vs çok onemli değilde jantlar çok kotu ya :D
Şu yanar dönerli kaplamaları bır sevemedım...Aracı çok apaçi işi gibi gosterıyor...