User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Infiniti G35 Coupe

EfeTopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer herkesin bu konu altında neden konu açtığı sorulacak, sorgulanacaksa o zaman otomobilleriniz topic i de project car konusu gibi admin onaylı hale getirilsin, şüpheli olan konular tek tek ma.lum siteden kontrol edilip ilanı var ise onay verilmesin? Konuyu açan arkadaşı tanımıyorum yanlış anlaşılmasın fakat art niyetli olduğunu da düşünmüyorum. Aracın maşallahı var Allah kaza bela vermesin.
    38 EF 562 - Civic 1.6i Es --- 38 NZ 916 - 91 Civic EF
    38 BA 452 - Citroen C3 1.4 HDI
    38 YR 172 - Peugeot 307 1.4 HDI
    38 UC 379 - 2008 Polo 1.4 TDI --- 38 JK 099 - Citroen C2 1.4 HDI

BerkayKamaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaikYILMAZSOY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu mevzu neden böyle oluyor aynı kişiler mi bunu yapanda bilmiyorum ama daha önce arkadasımın mg zr160’inin denemelerini yuklemek istedim ve allah şahit bi başlık altına tüm videoları atmak aklıma gelmedi ayrı ayrı konu açtım. Resmen linç girişiminde bulunuldu. Satacakmısın vs reklam yapıyorsunlar. Allah şahit olacak iş ya arkadasın işleri ters girti arabasını satısa cıkarmak zorunda kaldı. Satılıklar bölümüne de ekledim eklemez olaydım hazırda bekleyenler varmiş. Tabi kndımızı kimseye inandıramadık.. neyse cokta geregi yok ama yinede üzülüp bozuldum ben bu duruma.
    Arkadas Bgun alıp konusunu acıp ılanada koyabılır aracıni bi günlük hevestı satıp farklı bi aractan hevesını alacak belki sonucta bu araba bi fiat marea yada fiesta degil. Kırmaya kırılmaya degmez.
    Teşekkür ederim yorumun için

Alıntı Gokmen Erbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    guzel arac masallah. yerinde olsam pazarlamaya geldim itirazi olan var mi diye sorardim. herkesin taktigi kimseyi ilgilendirmez.
    Sağolasın aynen aslında en güzeli öyle demekte burda bir araba için düşünceler yanlışta olsa polemik yaratmaya gerek yok. Beni tanıyanda tanıyor bilende biliyor. Sıkıntı yok o yüzden.

Alıntı Oğuzhan Ç. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güle güle kullan kanka hayırlısı olsun Allah kaza bela vermesin
    Teşekkür ederim oğuzhanım görüşelim bi ara

Alıntı ham Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah çok güzel duruyor. Jant konusuna bende katılıyorum siyaha boyansa daha güzel durur gibi. Fiyat da gayet iyiymiş hayırlı satışlar
    Sağol.
    .

BerkayKamaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EfeTopcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer herkesin bu konu altında neden konu açtığı sorulacak, sorgulanacaksa o zaman otomobilleriniz topic i de project car konusu gibi admin onaylı hale getirilsin, şüpheli olan konular tek tek ma.lum siteden kontrol edilip ilanı var ise onay verilmesin? Konuyu açan arkadaşı tanımıyorum yanlış anlaşılmasın fakat art niyetli olduğunu da düşünmüyorum. Aracın maşallahı var Allah kaza bela vermesin.
    Teşekkür ederim düşüncelerin için art niyetlik bir durum yok zaten ortada
    .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler