Arkadaslar herkese selamlar,
Daha once 106 zehrini almis biri olarak, uzun zamandir keyiflik binebilecegim bir 106 ariyordum, birkac 106'ya ciddi niyetlenmisim, hep son anda bir aksilik oldu ya da arabada soylenilenden fazlası cikti, nasip olmadi. TJ nin sahibi Serdar'la bayadir muhabbetimiz vardi, satacagini syleyince ben niyetlendim, nasip oldu aldim. 98 model, klima(aktif), cift airbag, 4 baslik deri nubuk donanimli , 99500 kilometrede, Speedline 2114 ve lucid harici herhangi bir aksesuari olmayan, motoru full stock olan bir araba. aslinda benim aradigim da boyle biseydi. Evimle ofisim arasinda 1 sokak var, yuruyerek 30 saniyeisim geregi senenin 4 5 ayi yurtdisindayim, yani aktif olarak araba kullanmiyorum. Onceki araclarimda da senede maksimum 2-3 bin kilometre yol yapiyordum. Kisacasi haftasonu keyif amacli kullanim icin aldm. Aslen izmir'liyim, istanbul Sisli'de evim. hem mevsim kis diye, hem de bu aralar yurtdisi seyahatim olacak diye arabayi izmir'de biraktim, 1 aydir kapali garajda yatiyor, Nisan gibi istanbul'a getirmeyi dusunuyorum. O zamana kadar yatmaya devam edecek. Birkac foto ile devam edelim.
![]()