140lik ! seninde aracina masallah !
a.q n insanlar var yaa..:Deli:
Printable View
masallah beyaz inci..ufak tefek dokunuşlarla cok guzel şeyler çıkar ortaya kazasız belasız:)
Tekrar teşekkürler arkadaslar...Herkese daha iyileri nasip olur inşallah.İstenilen bişeye sahip olmak mutlu ediyor insanı.Bişeler yapmaya karar verdigimde herkesin tavsiyesini alacam kısmetse...
güle güle kullan soner
hayırlı uğurlu olsun güzel seçim şık bir araba...
istediğin gibide yaparsın umarım :)
Maşallah kazasız belasız hayırlı olsun soner abi güle güle kullan =)
maşallah.. 41 kere.
Hayirli olsun. On taraf plakasiz sade haliyle cok cok guzel duruyor, artik takmazsiniz plakayi. :) Allah kaza bela vermesin..
Hayırlı olsun güzel gunlerde kullan içi dışı oldukca şık bir arac app plaka komple film yay bittimi biter.Keşke cam tavanda alsaydın ama olmazsa olmaz bişey değil sonucta.maşallah
Ooo gelmiş tosun.. Maşallah.. KAzasız belasız cezasız çiziksiz :)
Uyum markette buluşalım pazartesi :D 11 de ordayım abi uçuşun yoksa eheh ;)
Ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaslar... Sagolun
Sefam gelince bi ara özelden telefonu yollarım ben..
Plakayıda mecburen taktım arkadaslar, 2. günden polis önüme atladı :D
App olunca daha bi güezl duracagını düşünüyorum...
bugün bindik, gezdik.. gerçekten parasını hak eden bir araç yapmış fiat.. koltukları ve özellikle karbon konsol çok hoşuma gitti :icon_tup: ufak tefek dokunuşlarla çok çok dolu ve güzel bir araba haline gelir, beyaz rengi en büyük artısı aracın. çekişi de motoruna ve gücüne göre içindeki 4kişiye göre gayet ideal, yakıtıda yeni olmasına rağmen tasarrufluymuş ufak bir hesapla anlaşıldı :)
soner sana da ayrı bir yakışmış araba kardeşim, Allah nazardan saklasın ;)
bir gün bizi de gezdirirsin inşallah soner :) görelim arabanı artık :)
kankam ayıp edıon elbette gezecez...
ERcan saolasın kanka
Maşallah Allah kaza bela vermesin güzel bi seçim olmuş güle güle kullanırsın inşallah..Reklamlardan filan biliyoruzda canlısıda güzelmiş :)
Bende çok beğendim bu puntoları..Kuzenimde sipariş etti bekliyoruz gelmesini..1.3 95 hp multijet tek kapı,cam tavan,aliminyum jant vs. full versiyonu renkde beyaz olcak tabiyki :)
İyi dileklerin için sagolasın maşallah kuzeninkine de... Benimki 75lik versiyon, 90lık olanından vardı oldukça uygun fiyata ama 5 kapı ve kırmızıydı açıkçası çokta içime sinmemişti... Cam tavan mükemmel oluyor ama maalesef benim bütçeyi biraz aştı :)
OnurK: Kankam öyle bi yazmışsın ki sanki ben sıfır bedenim :) aramızda tek normal insan boyutlarında olan Ercandı :D
Ahahah insan / 2 = ercan :D
Hayırlı olsun güle güle kullan abi:)