lan olum su ıcı bı foto cek yada ugra merak ettım carbon olayını :D
Printable View
lan olum su ıcı bı foto cek yada ugra merak ettım carbon olayını :D
az yiyin gençler :D :p
Soner abi fiyatına göre çok güzel tercih vallahi :) kazasız belasız,beyaz çok güzel gitmiş puntoya.Nazar değmesin inş.
İlk adım maslak protac,cam tavan mode:on derim,sonra yay jant çip devam edersin zaten hehe
hayırlı olsun soner kazasız belasız
Sagolun kardeşlerim Allah razı olsun..
Valla arabanın fotograflarını havalar düzelince çekecez inşallah, Tolgadan dün akşam aldık yine sözü, Özgür kardeşimde müsait bi zamanında bi çekim yapacak :)
beklıyoruz :D
olum sabah aksam kuş gıbı ucacagına su arabanın fotosunu cek ıcten kardesım :D
Adam bişkekte, gurbet diyarda :D
Karbon sekli böyle, gercegi cok daha güzel ;)
http://www.fiat.com.tr/Images/Modell...to/foto/08.jpg
ooo baya sekıl kanka cok guzelmıs be : ) masallah : )
gerçeği resimdekinden çok daha güzel duruyor.deniz,kanka junior ferroyada yapalım karbon. jsv karbon sticker yapmış:D
ahaahhaha aman eksık kalsın kanka :D:D:D
Kankamın arabası karbondan Terrari zaten :D ne gerek var atraksiyona
kartondan desek :D:D:D
Kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız. Beklediğine değmiş çok şık bir araç almışsın güle güle kullan ;)
kanka kazasız belasız inşallah
çok seviyorum puntoları ya kuzenimde vardı 2 sene önce ilk çıktığında alıp yapmıştı...pert oldu geçen sene...fotosunu koyarım...
senin aracınada maşallah direk tavanı folyo yapmakla başla işe bence...Allah kaza bela göstermesin...
maşallah kazasız belasız abi. Bilmiyorum aracı ne kadar modlamayı düşünüyorsun ama TR'de yarışan Punto S1600'lerin ve Volkan Işık'ın yarıştığı Punto S2000'in kapılarının etek altı hizasında kırmızı çizgiler var. Onlardan yaptırabilirsen bence çok yakışır. Tekrar Kazasız Belasız.