Yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun
Yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun
Konu GÖKTÜRK tarafından (14-08-2018 Saat 18:26 ) değiştirilmiştir.
sonunda aldın hee hadı hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanmak dıleklerımle tekere tas deymesın massallah![]()
aldık abi uzun aramalar sürekli karar değiştirmelerden sonra Allah nasip etti , teşekkür ederim iyi dileklerin için
Hayırlı olsun en dolusumu bu kardeşim bi-xenon var galiba ?
Araç elegance abi cosmo değil döşemeleri bej iyi dileklerin için teşekkür ederim Allah razı olsun. Xenon far mercekli, yağmur sens. park sens. far sens. cam tavan, ahşap konsol çıtası, otomatik klima, mp3 çalan cd player cruise control, ön kol dayama gibi donanımları mevcut bunlar aklımda olanlar ama belki daha başka özellikleride vardır
Anladım farlar bi temizlik istiyor kolay gelsin kazasız belasız kullanırsın inşallah.
aynen ufak tefeği var zamanla yapacağız inşallah bi logosuz panjur düşünüyorum sonra yay film detaylı temizlik olarak devam edecek maddi olarak sıkıntı olmazsa belki air
hayırlı olsun jant,yay ufak tefek dokunuşlarla harika olur.maşallah
mutluluğun sırrı hayatından iki yüzlü ve kalleşleri çıkarmakta
jantları çok hoşuma gidiyo abi ama yayı kesinlikle alıcam eibach 5cm eski arabamızdan kalan parçaları satıp onu almayı planlıyorum teşekkür ederim
teşekkür ederim
Hayırlı uğurlu olsun.
teşekkür ederim abi
teşekkür ederim abi
hayırlı olsun güzel araç nihayet aldınız![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
aynen abi kavuştuk seninde hakkın es geçilemez ayrıca teşekkür ederm sana
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)