Evlenmeden şöyle güzel bir araba alayım dedim , bu sefer araştırıcam ama dedim.
Tam 5 ay baktım.Epey kafa ütüledim. Sahibinden deki bütün arabaları aradım , bu araç ilana konuldu 20 dakika sonra gittim aldım.
Çok temiz bir abimizdeydi 10 senedir onda , muğla bodrumluymuş , bizim köyde doktordu. Denizli acıpayam. bizde şans eseri denizlideydik. Aradım geliyoruz dedik ve gittik beğendik aldık.Çok tatlı bir abimizdi . Arabasıda tertemizdi.Allah razı olsun.
Araçta koltuk ısıtma hariç herşey var.
Logic 7 ses sistemi
Elektirikli sırt destekli recaro
Sunroof
Bixenon
Cruise control
+ Aero Body kit var.
120d manuel 163 hp
Araç 253 binde.
Kimse 120d olduğuna inanmıyor ruhsatı gösterene kadar , bende zaten arkasında 116i yazmayı düşünüyorum.
Öyle uçan kaçan bir alet değil zaten. Ama öyle i ed ler falan yaklaşınca çok üzülüyorlar ..1350 kg yazıyor ruhsatta.
Şanzıman 6. vites 2bin devirde 120 yi görüyor.
Yakıt tüketimi şehir içi 6 lt uzun yol 4.4 .
Üzerinde E90 premium jantları var , araba zaten sert 17 18 jant takıp iyice sıçamam konforun içine. Yay yok bu arada orjinalinden böyle duruyor.
Arabaya 50 bin km önce komple motor yapılmış.
Kat içi boş , ben downpipe ve soft yazılım yapıcam 4 enjektör turbo falan filan yeni.
Çok fotoğraf çekemedim , inşAllah yarın tertemiz yapıp yıkayıp güzel fotoğraflar atabilirim.
Aklımda , jantları boyamak , lsd ve coil taktırmak var.
Yazılım yaptırdım arabaya , 4 bin devirde 240 görüyordu ibre 240 da bitiyor ben fsm köprüsü yolunda 4500 çevirdim.Korktum ayağımı gazdan çektim artık..Kaderi değişti arabanın resmen..

Alıntı
Şuan üstündekileri kışlık yapabilirsiniz ama yaz için ben olsam kesinlikle 17 denerdim..

D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy