User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Citroën DS2

35AB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuzemen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah yapılması gerekenler yapılmış zaten çok yakışıklı duruyor

benim nacizane önerim orjinal c2 vts jantı (c4 sedanlarda da aynı jant var bilginiz olsun), orjinal teybe usb sd aux modülü (destekler) yapmanız.

ek olarak yazılımdan önce c3 1.4 hdi 92liklerin intercoolerı c2lere birebir takılabiliyor. ön panelde yeri hazır. intercooler bağlarsanız araç daha rahat nefes alacaktır ardından soft bir yazılımla 90-95 hp bandında oldukça tatminkar bir şekilde kullanabilirsiniz.

edit: sonradan aklıma geldi önden çektiğiniz fotoda ön panjurla plaka arasındaki ızgaranın arka kısmı sökülebiliyor. bu şekilde ön tarafa giren havayı arttırabilirsiniz bilginiz olsun.
    Öncekikle teşekkürler yorumunuz için.Jantlar konusunda kısa vadede fikrim gunmetal rengi boyamak,uzun vadedd ise 206 veya 207 rc jantı nasıl durur düşünmüyor değilim ayrıca arabayı ilk aldığımda orj teybin el freni taraflarında aux cıkısı vardı ama ses çok kalitesiz olduğu işin bass anfi teyp taktırmıstım.orj teyp yerinde duruyor yol bilgisayarı için.
    Intercooler meselesini de baya arastırdım niyetlenmiştim ancak şuan için önceliği görsele verdim diyelim bi-xenon montajı yaptırıcam bir kaç haftaya bir aksilik olmazsa.Izgara konusuna da yarın sabah bi el atarım teşekkürler

Batuhan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah yalnız direksiyona gerçekden tutuldum efsane olmuş
    Batuhan YÜKSEL®

35AB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Batuhan67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah yalnız direksiyona gerçekden tutuldum efsane olmuş
    teşekkürler yorumunuz için

hava durumunda izmirde uzunca günler güneş gördükten sonra dün akşam ve bu sabah artık biraz yıkama paklama işlerine gireyim dedim.seramik koruma olmasına karşın bol çamurlu yağmurlu bir kıştan sonra parlaklık ve su iticilik olarak etkisi biraz azalmaya başlamıştı ve ayrıca ön koltuklar sağolsun oto yıkamacım elindeki ıslak kirli beziyle benden habersiz sildiği için ve biriken tozlarla birlikte kir içindeydi.ilk olarak dün gece güzel bi yıkamadan sonra autoglym super interior clean diye araştırarak bulduğum bir döşeme temizleyicisini 1:10 seyrelterek koltuklara uyguladım.sprey başlığım dandik olduğu için çok tükürme yaptı ve sanırım biraz haddinden fazla kullandığım için fazla ıslak kaldı koltuklar bıraktığımda ama camları biraz açık bırakıp ertesi sabah baktığımda korktuğum başıma gelmedi hem kurumuş hem de kusma yapmamış aynı zamanda rengi kendine gelmişti.önceki halini hiç çekmemişim keşke olsaydı da before after yapabilseydim.

dış yüzeye de geçmişte çok kullandığım ve memnun kaldığım fk1000p attım ilk olarak ve sonrasında gtechniq c2v3 uyguladım.daha öncesi sonax bsd kullanıyodum açıkçası memnun kalmadım hem çok toz tutuyor hem de su iticilik olarak bence başarılı değil sadece boncuklanma yapıyor ama boyanın üstünden akıp gitmiyor damlalar.bu işlemler sonrası su tuttuğumda minik damlalar hariç su tuttuğunu görmedim ve emeğime değmiş olmasına sevindim yaklaşık 5 saatin sonrasında uygulama sonrası kaputtan ve tavandan görüntüleri paylaşayım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler