User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
43 sonuçtan 39 ile 43 arası

Konu: Hyundai Genesis Coupe 2,0 tci

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R21TURBO 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011 model genesis lerin 2.0T ve 3.8L arasinda kaporta farkliligi yok. Sadece on panjurda ufak bir farklilik var oda dikkatli bakinca anlasiliyor sadece.

Kaput havalandirmasi olan ve farlar degisik olan 2013 model makyajli kasa. Kaput , tampon , panjur , farlar farkli. 2.0T - 260 hp ve 8 ileri otomatik olarak cikti. Turkiye ye gelmedi.

Bu sase numarasi 2013 makyajli modele ait servisten sordurabilirsin. KMHHT6KD6EU113685
    Ustadim tekrar tesekkur edeyim, yetkili servisteki abimle konustum cevrilmisinin sase nosunu istedi ona gore parca isteyebiliriz dedi, sase no vermissin direkt kendisine pasladim ben de. Tahmininden yuksek cikabilir yalniz genesislerin farlari 4 civari zaten teki dedi, ben 10-12'yi gozden cikarmistim ancak 20'yi bulabilir sanirim, o zaman da dusundurucu zaten. Fikrini alayim

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ripaul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ustadim tekrar tesekkur edeyim, yetkili servisteki abimle konustum cevrilmisinin sase nosunu istedi ona gore parca isteyebiliriz dedi, sase no vermissin direkt kendisine pasladim ben de. Tahmininden yuksek cikabilir yalniz genesislerin farlari 4 civari zaten teki dedi, ben 10-12'yi gozden cikarmistim ancak 20'yi bulabilir sanirim, o zaman da dusundurucu zaten. Fikrini alayim
    ön tampon

Genesis Coupe Body/Bumper & Components - Front Parts | Genesis Coupe 2014 Hyundai | hyundaiparts

ön farlar

Genesis Coupe Electrical/Headlamp Components Parts | Genesis Coupe 2014 Hyundai | hyundaiparts

sağ sol çamurlukta gerekicektir tam eksik çıkarmak gerek

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Camurluklar da degismek zorunda kalacak sanirim emin degilim ancak yuksek masraf cikacak muhtemelen. Sase nodan kiyaslama yapip parcalar ona gore hesaplanip bana iletilecek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sase icin parca getirilemiyor bilgisi geldi arkadaslar. Anlasilan bir sekilde eger mumkunse kendim getirmem gerekecek makyajli kasanin parcalarini, yetkili servis getirmiyor. Baska bir yetkili servisle goruseyim mi yoksa diger Hyundai yetkili servislerinden de ayni yaniti mi alirim?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler