Nerde kalmıştık:)

Thread: Nerde kalmıştık:)

1. driver_can's Avatar

driver_can said:

Nerde kalmıştık:)

Başlıkta yaptığım ironi 3. Mk7 golf aracımı almış olmam sebebiyle böyle bir giriş yapmak istedim.
    aracımdı.Şuan kullandığım aracımı 9 mayıs Çarşamba günü aldım.2014 model 34800 km de kazasız boyasız ilk sahibinden kapalı garaj aracı bir araç bulmak kısmet oldu.Renk tercihim kurşun veya pasific olsa da temiz araç denk gelince bu tercihi bir başka bahara bıraktım.

-Dsg

-Cam tavan

-ergo active koltuk opsiyonlarına sahip.

aldıktan sonra

-iç temizlik,

-boyaya kil ve cila uygulaması,

-ön kaputta sıfır alınırken yapılmış kaput filmini çok sararmış olmasından dolayı sökümü

-3.5 cm alçaltma işlemi ve spacerlar

-R ayna kapakları,gündüz farları,geri vites led uygulaması

-gizli özelliklerin açılması

Bu da ilk aldığım gün

Last edited by driver_can; 17-05-2018 at 12:12.

2. Anıl E.'s Avatar

Anıl E. said:
    Gerçi bir süre kullanıp satıyorsun ama son sattığın leon'un yanından geçemez gibi

maşallah.
    imzasız..

3. driver_can's Avatar

driver_can said:
    Quote Originally Posted by Anıl E. View Post
    Gerçi bir süre kullanıp satıyorsun ama son sattığın leon'un yanından geçemez gibi

maşallah.
    Leon görsel olarak cidden radikal ve gösterişli bir araba.Sattığım aracımda renk olarak gerçekten efsaneydi.Ama dsg golfün hem kullanım keyfi hemde malzeme kalitesi biraz önde.

4. RIDVAN said:
    Maşallah yine temiz dolu bir golf7. Özellikle golf alıp satıyorsunuz galiba

5. driver_can's Avatar

driver_can said:
    Quote Originally Posted by RIDVAN View Post
    Maşallah yine temiz dolu bir golf7. Özellikle golf alıp satıyorsunuz galiba
    Araya facelift leon fr sıkıştırdık meraktan ve rengine tav olupGolfü seviyorum bir süre kullanıp birşeyler ekleyip satıyorum.Düğün var Eylül'de düzenli aylık maaş yeterli olmayacak masraflar için bu sefer hazırdan yemeye başlayacağım.Bu yüzden severek sıfır olarak aldığım golf aracımdan vazgeçip böyle bir yola koyuldum.Akmasa da damlıyor şimdilik.

6. Deepblue's Avatar

Deepblue said:
    Çok iyi maşallah.
    MSPORT

7. burcinkarabacak's Avatar

burcinkarabacak said:
    Maşallah diyelim bekliyoruz yapılacakları... kazasız cezasız günler
    Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
    Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
    Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
    Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance

8. RIDVAN said:
    Quote Originally Posted by driver_can View Post
    Araya facelift leon fr sıkıştırdık meraktan ve rengine tav olupGolfü seviyorum bir süre kullanıp birşeyler ekleyip satıyorum.Düğün var Eylül'de düzenli aylık maaş yeterli olmayacak masraflar için bu sefer hazırdan yemeye başlayacağım.Bu yüzden severek sıfır olarak aldığım golf aracımdan vazgeçip böyle bir yola koyuldum.Akmasa da damlıyor şimdilik.
    Sizinle aynı durumda başladım. Ben baya ilerlettim artık galeri açmayı düşünüyorum nasipse. Allah bereket versin insallah hepimize kolay gelsin

9. driver_can's Avatar

driver_can said:
    Quote Originally Posted by Deepblue View Post
    Çok iyi maşallah.
    Quote Originally Posted by burcinkarabacak View Post
    Maşallah diyelim bekliyoruz yapılacakları... kazasız cezasız günler
    Quote Originally Posted by RIDVAN View Post
    Sizinle aynı durumda başladım. Ben baya ilerlettim artık galeri açmayı düşünüyorum nasipse. Allah bereket versin insallah hepimize kolay gelsin
    Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Buna çok birşey eklemem gibime geliyor Bi taraftan araba sevdamız ağır basıyor durban,u led montajı yapmak geliyor Bi taraftan yakın zamanda satarım keyfini sürmeden diye kendimi tutuyorum.

10. JJmusti's Avatar

JJmusti said:
    masallah kardesım sen bu ısı bılıyorsun

11. driver_can's Avatar

driver_can said:
    Quote Originally Posted by JJmusti View Post
    masallah kardesım sen bu ısı bılıyorsun
    Teşekkür ederim.Baba mesleğimiz otomobil tamiri çocukluğumuz okul kapanır kapanmaz haftaiçi sanayide haftasonu Altunizade papyon oto pazarında geçti diyebilirim.

12. SinanAdalı's Avatar

SinanAdalı said:
    bende 2. sefer golf almıstım aynı kasa fakat dizeli insan bundan sonra neye binecem kaygısına da düşüyor bi yandan.. Kazasız belasız maşallah.
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

13. ugursmh's Avatar

ugursmh said:
    Tercihin çok iyi olmuş can abim yine çiçek gibi bir golf almışsın Maşallah kazasız belasız
    DİRİLİŞ OTOMOTİV

14. driver_can's Avatar

driver_can said:
    Quote Originally Posted by SinanAdalı View Post
    bende 2. sefer golf almıstım aynı kasa fakat dizeli insan bundan sonra neye binecem kaygısına da düşüyor bi yandan.. Kazasız belasız maşallah.
    Quote Originally Posted by ugursmh View Post
    Tercihin çok iyi olmuş can abim yine çiçek gibi bir golf almışsın Maşallah kazasız belasız
    Teşekkür ederim bir Tungsten iki beyaz golf gidiyoruz bakalım pasific yada kurşun bakıyorum ama denk gelmedi malesef.Birde iç taraftan resim ekleyelim

15. emrek0c's Avatar

emrek0c said:
    çok güzel golf..