Valla beyler hatta abiler hepiniz cok sey biliyorsunuz ben bilmiyorum okey miyiz ?
Printable View
Valla beyler hatta abiler hepiniz cok sey biliyorsunuz ben bilmiyorum okey miyiz ?
bildiklerimizi unutturdun İsmail.
böyle yazınca inan üzülüyoruz ...
bu forumda uyelerın canına malına zarar gelsın ıstemyoruz oyuzden sana yazdık yaptıkların herhangi bir akslıkte zarar verir diye sen ısrarla kabul etmedin.
arabayıda satmışsın bu makinanın sende zarar görme ihtimali bitti o yüzden bizimde söliceklerimiz bitti.
yeni aracının konusunu baştan açarsan maşallahlarla ilerletiriz.
bu arada en son Bakırköy acile gittiğimde basık araçla kaza yapan genç kardeşlerimiz vardı :(
İsmail kardeşim burda sana yorum yapan insanların bir çoğu senden daha bilgililer. ve önce insan sağlığını düşünüyorlar. Abin olarak daha fazla uzatmamayı geçersen daha çok sevinicem. satmişsin allah hayırlı etsin ama bu basıklıklar yüzünden ne kadar sıkıntı yaşadiğinizi çok iyi biliyorum. amaç araba basmak değil güvenle arabayı kullanmak.
kal sağlıcakla canım benim....
dolar oldu 7 lira yükseliyo eşzamanlı sizde yükseliyosunuz dolarlamı yarışıyonuz :D
belki biz bi neşat ertaş degiliz ama hepimiz zamanında dünyanın rengine kanmışızdır :D kasmayın bu kadar herşey zamanla ögrenilir
https://www.youtube.com/watch?v=J5eLFREBpIA
zaten bende aynı şeyi sölüyorum ama sen beni yanlış anladın sanırım ??
Öncelikle her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun. Yaptiginiz Araçlar gerçekten çok güzel görünüyor sürüş için bir problem teşkil etmiyorsa bence gayet güzel . Fakat ön coillerden biraz kaldırılırsa daha iyi ve güvenli olur düşüncesindeyim.
Maşallah, aracın doluluğu ve fazla basıklık harici yapılan işlemler yerli yerinde tam ayarında olmuş. Megane3 Coupe hayalleri kuran biri olaraktan bende yapsam sanırım aynısı olurdu :)