Valla beyler hatta abiler hepiniz cok sey biliyorsunuz ben bilmiyorum okey miyiz ?
bildiklerimizi unutturdun İsmail.
böyle yazınca inan üzülüyoruz ...
bu forumda uyelerın canına malına zarar gelsın ıstemyoruz oyuzden sana yazdık yaptıkların herhangi bir akslıkte zarar verir diye sen ısrarla kabul etmedin.
arabayıda satmışsın bu makinanın sende zarar görme ihtimali bitti o yüzden bizimde söliceklerimiz bitti.
yeni aracının konusunu baştan açarsan maşallahlarla ilerletiriz.
bu arada en son Bakırköy acile gittiğimde basık araçla kaza yapan genç kardeşlerimiz vardı![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
İsmail kardeşim burda sana yorum yapan insanların bir çoğu senden daha bilgililer. ve önce insan sağlığını düşünüyorlar. Abin olarak daha fazla uzatmamayı geçersen daha çok sevinicem. satmişsin allah hayırlı etsin ama bu basıklıklar yüzünden ne kadar sıkıntı yaşadiğinizi çok iyi biliyorum. amaç araba basmak değil güvenle arabayı kullanmak.
kal sağlıcakla canım benim....
dolar oldu 7 lira yükseliyo eşzamanlı sizde yükseliyosunuz dolarlamı yarışıyonuz![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
belki biz bi neşat ertaş degiliz ama hepimiz zamanında dünyanın rengine kanmışızdırkasmayın bu kadar herşey zamanla ögrenilir
PROSTOCK GARAGE
zaten bende aynı şeyi sölüyorum ama sen beni yanlış anladın sanırım ??
PROSTOCK GARAGE
Öncelikle her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun. Yaptiginiz Araçlar gerçekten çok güzel görünüyor sürüş için bir problem teşkil etmiyorsa bence gayet güzel . Fakat ön coillerden biraz kaldırılırsa daha iyi ve güvenli olur düşüncesindeyim.
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Maşallah, aracın doluluğu ve fazla basıklık harici yapılan işlemler yerli yerinde tam ayarında olmuş. Megane3 Coupe hayalleri kuran biri olaraktan bende yapsam sanırım aynısı olurdu![]()
Konu batu34 tarafından (31-08-2018 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)