Yorumlarınız için Saolun arkası bu halde bile sürtüyor sanırım böle iyi benim için,Tavan olayını düşünüyorum aklımı okudunuz desem yeridir![]()
Yorumlarınız için Saolun arkası bu halde bile sürtüyor sanırım böle iyi benim için,Tavan olayını düşünüyorum aklımı okudunuz desem yeridir![]()
BMP
Masallah kazasız belasız![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Teşekkür ederim,aracınız örnek aldığım araçlar arasında maşallah..![]()
BMP
masallah .....
6cm yay sanki 3cm gibi yazılanlaro okuyunca sürüngen bekliodum
logosuz panjur far kararma ve farın içine angel halkalar bide app plaka oldımı ön taraf tamamdır
kazasız belasız kullan.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Bu durumu inan daha ben bile çözemedim ki şuan palio kullanıcıları anlar beni Paliolara göre süper derece bi inikliktelogosuz panjurum şu an hazır ama bir türlü fırsatını bulup sanayiye uğruyamıyorum(Boyası ve astarı atılcak)
Angel olayı bana göre deil böyle iyi oldu farlarım,Kare App de oldumu tadından yenmez inş.,Fırsat buldukça elimden geleni yapıyorum
Herkeze Yorumları için teşekkür ediyorum..![]()
BMP
Amin cümlemize..![]()
BMP
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
yakıtı nasıl?ben de albea var ve basınca at arabası gibi gitmesine rağmen ferrari kadar yakıyorlpg de bile feci yakıyor
bu arada mk2 ler için yay çıktı mı?
kazasız belasız kardeşim.sade ve güzel olmuş...
edit : şanzımana çok dikkat et.değişmesi gerekirse 8900ytl+kdv işçilik hariç![]()
walla yakıtı güzel (bana göre) gidişide iiyi 1.2 16v'a göre beni tatmin ediyo,Şanzuman konusunda haklısın allahın izniyle çok dikkatliyim o konuda bakımı filan,Yay çıktı ewet 2 marka var MAD ve FK..
BMP
Maşallah cok hoş
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Teşekkürler..![]()
BMP
Angel modası gecti + amerikan sinyal iyidir![]()
aynen bncede modası gecti..içleri siyah yaptırmışın zaten yavuz abinin dedgi gibi yaptırabilirsen amerikan sinyal cok güzel olur..
ve son olarakta arka tarf biraz çıplak gibi geldi gözüme..rüzgarlık gibi bisey düşünürsen sporting lerin rüzgarlıklarından yaptırdın mı gerckten cok güzel olur bnce..
allah kaza bela vermesin..güle güle kullan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)