Aynen kısmetse 2 sine acil olarak el atıcam. Araştırma içerisindeyim. Düzgün yer bulmak zor gerçektende.
Bence almalısın. Çok farklı ve çok güzel bir araba
opelde satış danışmanlığı yaptım dönemde bayağı kullandım aslında,keyiflidir insignia a gövdesinde bile istekli bi motor. ama italyan tarafım italyandan devam etmemi söyleyince artık kaçıncı fiat alfa romeo kullandığımı unuttum izmirden tjeti alıp dönmüştüm
opelde satış danışmanlığı yaptım dönemde bayağı kullandım aslında,keyiflidir insignia a gövdesinde bile istekli bi motor. ama italyan tarafım italyandan devam etmemi söyleyince artık kaçıncı fiat alfa romeo kullandığımı unuttum izmirden tjeti alıp dönmüştüm
Bundan evvel t-jet vardı bende sport paket beyaz tek kapı cam tavanlı boyasız bir arabaydı trabzona sattım Sonra gtc aldım. İyiki almışım dedim
Kalite donanım konfor performans yakıtı çok çok iyi
Bundan evvel t-jet vardı bende sport paket beyaz tek kapı cam tavanlı boyasız bir arabaydı trabzona sattım Sonra gtc aldım. İyiki almışım dedim
Kalite donanım konfor performans yakıtı çok çok iyi
kalitesi felan hakikatten güzel biliyorum,demekki tam tersleri olmuş bendede seri 2 tjet cam tavansız birazcık bızıkladığım tjet sport'um var mutluyuz şimdilik yere oturması astra h'ın iyidir zaten 1.6t'de tam kıvamında.