Maşallah güzel uygulamalar olmuş
Masallah dokunuşlarla daha iyi hale gelmiş. Yandaki krom cita çok gözüme battı rengini değişmeyi düşünmelisiniz![]()
Herkese teşekkürler, FR’ı satarken benim de aklımda çok DS3 yoktu ama bindikçe,gördükçe,arabayı istediğim hale getirdikçe günden güne daha da beğenip sevdim arabayı â˜ºï¸ Stage konusuna gelirsek muhtemelen dediğiniz gibi 3 stage ayrılıyordur fakat ülkemizde aynı ayar arabaların stage 5 geçmesinden dolayı bende öyle dedim â˜ºï¸ Yakıt konusunda araba gerçekten insanı üzmüyor, hani hafta içi ise gidip gelmelik, Cumartesi gazlamalık, Pazar başka şehire kahvaltıya gitmelikEskişehir’de Roof Garden Hotel’de mutfak şefiyim, yolu düşen herkesi çaya çorbaya beklerim
Eray dediğin gibi önceden pixelcar da istediğimiz gibi yapıyorduk, şimdi çok şükür kendi arabalarımıza vakit/nakit yettiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz . Aracı Dyno’ya sokmadım ama sanıyorum 380-400-420 civarıdırâ˜ºï¸ Yandaki Krom çitaya gelirsek aracın aynasında, ön ve arka tamponunda da krom detaylar olduğu için bir süre böyle kullanmayı düşünüyorum
![]()
Erdem maşAllah hem giderli hem görsel bi Ds3 oldu senin yaptıklarınla jantları çok iyi denk getirmişsin güle güle kullan..
ALLAH VAR GAM YOK..
Maşallah hep aklımda olan bir araç ds3
Maşallah, Allah kaza bela vermesin. Citroen DS serileri bir başka güzel gerçekten.
Diğer arkadaşlrında söylediği gibi, ön fardaki port banada garip geldi. Bant çekilmiş gibi, fotoğraflardan sanırım. Jant seçimi harika olmuş
Keyifli sürüşler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)