m.al.u.m yazmıştım niye yıldızlı çıktı ki![]()
Aracınız maşallahı var güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
Cd43 etrafındaki kapaklarını bulsanız M stickerlardan kurtulunmuş olur, bir de ses açma düğmesinin değişim vakti gelmiş.
Obc'nin 2 ampülü patlak, dört tanesini de yenilerseniz iç mekan çok iyi olacak.
Detaycı olmak kötü malesef, ister istemez kafa olarak yaşlanıyosun.
Çok teşekkürler, eksik olmayın.
Bahsettiğiniz M stickerlardan kurtuldum, o kapakçıklar yerine daha güzel bir çözüm buldum, onu yakında paylaşacağım. OBC'nin ampullerine dikkat etmemiştim. En kısa zamanda patlak olanları değiştirmem gerek, ki daha canlı amber rengini alabilelim. Ses açma düğmesi araştırıyorum, onuda bulunca değiştireceğim, teşekkürler fikirleriniz için, çok sağolun.
1881 - 193∞
Ne zamandır ara vermiştik, işlerimin yoğunluğundan dolayı çok fazla bir şey yapamadım. En son sis farlarını iptal edip, kapaklara geçiş yaptık.
Sis kapakları çok uzun süredir arayışta olduğum, fakat piyasada bulamadığım bir detaydı. Nihayet bir arkadaştan temin ettim.
Böylelikle daha agresif bir ön görünüm yakalamaya çalıştık..
ZHP vites topuzumuz elimize ulaştı, yakın zamanda montajı yapılacak..
Ben, aracımla yanlamak, gazlamak, rollemek, saplamak gibi kendimizi gereksiz yere kanıtlama çabaları yerine; çayımı alıp, karşısına geçip onu seyretmeyi daha zevkli buluyorum, buda bir tercih meselesi.
![]()
Konu Vanquish tarafından (05-02-2019 Saat 14:43 ) değiştirilmiştir.
1881 - 193∞
tam unuttum derkenmaşallah daha bi agrasif olmuş
yap bitir tüm eksiklerinide senle oturalı bi pazarlıga![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Yapılan tüm işlemler yerinde olmuş. Ekstra olarak inpro olmalı diyorum. Gri renk ile çok uyumlu duruyor Maşallah.
Coğrafya kaderdir
Kısmet kardeşim, sağolasın, sana pahalıya patlar.
Çok sağolun, teşekkürler güzel düşünceleriniz için. İnpro ile ilgili bir çalışmam olmayacak.
M3 mü kaldı sanki kovalayacak?Çoğu pertten biraz hallice, 16 olmasa bile randımanlı bir 20 bile zorlayabiliyor artık onları.
![]()
Çayımızı içip ziyademizi yapalım kardeşim.![]()
1881 - 193∞
Maşallah cidden çok başarılı
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
aslan besleyen yemini düşünmez @Vanquish kardeşim![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Abicim maşallah arabayı aldığında konuşmuştuk ama sonra ne yaptığını takip edememiştim. Eski arabanda olduğu gibi güzel detaylar eklemişsin yine. sadece M pedalları arabanın orijinalliğine yakışmıyor.
Çok teşekkürler, sağolun..
Çok sağol kardeşim eksik olma. Elimden geldiğince üzerine bir şeyler koymaya, yapmaya çalışıyorum, beğeniliyorsa ne mutlu. M pedal seti için zevkimi aldım zaten, yakında orijinal pedal lastiklerini bulup değiştiririm diye düşünüyorum. İlla bir şeyler yapacağız diyede gereksiz parçalar eklemek istemiyorum, esneğim o konuda.
1881 - 193∞
abi jantları ya sen değiştir ya ben değiştireyim ikiz gibiler![]()
E36 M50 N / A PROJECT
ALPINESTAR KW - ST SUSPENSIONS TR
Aracımızda yaptığımız bazı değişiklikleri ve güncellemeleri paylaşalım..
Teybimizin iki kenarındaki küçük kapakçıklar zamanında sökülmüş ve yarine takılmamışlardı, onların eksikliğini iki küçük M logo yapıştırarak kapatmıştım. Bir arkadaşımın çözümü şu şekildeydi; Plastik plakalıkların içinde, plakayı destekleyip hareket etmesini engelleyen küçük siyah parçaları söktüm ve teybin kapak boşluklarının yerine monte ettim. Böylelikle geçici de olsa daha düzgün bir görüntü elde etmiş olduk.
Teybin açma kapatma tuşu zaman içinde çok yıpranmış ve ezilmiş vaziyetteydi, tuş temin edildi ve montesi yapıldı..
Aracın çakmaklığı daha önce başka bir aracın çakmaklığıyla değiştirilmişti ve kötü gözüküyordu, orijinal çakmakla değiştirildi..
Araca, geçtiğimiz dönemde M pedal seti takmıştık, fakat zamanla çok şık durmadığını, sıradanlaştığımızı farkettim (gelen eleştirileri de değerlendirerek) taktığımız pedalları söktük ve orijinal lastik pedallara döndük..
Gaz pedalımız zaman içinde aşırı baskı nedeniyle dibinden kırılmış vaziyetteydi, vidaları tutmuyordu. Bununla ilgili sık sık sorun yaşamaya başladım, pedal takılı kalıyor ve tehlike arz ediyordu. Bu sebeple yeni gaz pedalı siparişi verdim. Elime ulaştığında komple pedalların fotoğrafını ekleyeceğim.
Konsol yenilemesine girmişken, değişecek bir diğer detay; dörtlü düğmesiydi. Üzerindeki üçgen reflektör işareti iyice silinmişti, onu değiştirdik..
Vitesimiz, körüğüyle birlikte tek parça halinde çok kötü bir yan sanayi malzemeydi ve topuzu oldukça yıpranmış vaziyetteydi. Orijinal deri vites körüğünü temin ettim ve ZHP vites topuzumuzla beraber montajını yaptık..
Aracımızın büyük problemlerinden biride ön camının alt bölümden boydan boya çatlak olmasıydı. Eski dönemlerde ön cam değiştirilirken yanlışlıkla camın sol tarafı biraz aşağıya kaydırılarak silikonlandığı için, kaput açılırken kaput ayağı camı zorlayarak çatlamasına sebep olmuştu..
Aracımızın ön camını sipariş ettik ve montaj işlemleri yapıldı. Cam lastiği orijinaliyle değiştirildi, çerçeve içlerindeki çürükler temizlendi, elden geçirildi. Özellikle yeşil kuşaklı cam istedim, gelen camda kuşağın boyutu biraz genişti ama sağlık olsun dedik, her zaman her şey tam istediğimiz gibi olmuyor.
Kırmızı, BMW MOTORSPORT nakışlı emniyet kemerlerimiz bir süredir bekliyorlardı, onların montajını yaptırdık..
Madem her şeyi kuralına uygun hale getiriyoruz, Polis ancalara yakalanmadan APP plakalarımızı çıkaralım dedik.Gittim üşenmedim, Ankara'da basılan plakaları notere geri vererek, yeni İstanbul basım plakalarımızı aldık. Yazı karakteri olarak daha düzgün ve modern durduğunu düşünüyorum. Normalde APP plaka seven biriyim ama 3*3 karakterler çok iç içe girmişti, böyle bir değişime gitmek istedim, takıntı işte..
Garaj fotolarımızla bitirelim..
![]()
Konu Vanquish tarafından (02-03-2019 Saat 18:04 ) değiştirilmiştir.
1881 - 193∞
MaşaAllah on numara araç. Haddime değil belki abi ama kırmızı kemerler bence içerideki klas havayı bozmuş gibi. Tabiki zevk, renk tartışılmaz. Kazasız, belasız, keyifli sürüşler dilerim.
MR.EVO53
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)