Sürpriz yaptım ve zenderi söktüm.
Çok sağolun teşekkürler..
Tarzımı biraz değiştirmek istediğim için GT spoilere geçiş yaptım bakalım, hayırlısı, kanatdaş olduk.
Pazar günü başka planım vardı katılamadım ama önümüzdeki etkinliklere inşallah.
F30'a ve yaratıcısı Hooijdonk'a saygılarımızı sunuyoruz ama ben Luthe'ciyim.. Parayla satın alınamayacak şeylerde vardır bkz. ruh
Çok sağolun teşekkürler güzel yorumlarınız için.
Turboyu bekleyemedim valla iş bitti.
Çok sağolun, eksik olmayın..
Çok teşekkürler, çok sağolun.
Olsada yesek.Şaka bi yana yazık oldu yav.
06 illegal![]()
1881 - 193∞
Cok guzelmis valla ama nacizane olarak uclu cam tusunun ortasindaki ve on cam acmaninda onundeki tuş sanki oyle olmaması gerekiyor![]()
1881 - 193∞
Maşallah maşallah.
Böyle E36.lar kalmış mıydı ki dedirtti.
Ben de sedan M3.e bakınırken, acaba yanlış sularda mı geziniyorum dedim.
Maşallah tekrar. Kazasız belasız
Çok sağolun, cam açma tuşları komple o şekilde, alttaki tuşları söylüyorsanız onlar kelebek camları açıyor.
Yok vidalamadan direk sağlam bir şekilde yapıştırıldı, çok sağolun.
Teşekkürler, eksik olmayın. Sedan M3 çok nadir ve zor bulunuyor işiniz kolay değil..![]()
1881 - 193∞
Şu arabada tek gözümü tırmalayan plaka, ben olsam direk plakayı değiştiririm.
Arkalara bir de spacer atar, yıkar cilalar oğluma bırakırım. MaşAllah Allah kaza bela vermesin.
bu arabayı çok heyecanla takip ediyordum ancak son güncellemeleri bir türlü sevemiyorum.
yazmadan önce 2-3 gün farklı zamanlarda baktım spoylerin duruşuna, yani gram beğenmedim, hiç bir açıdan bu arabaya yakıştıramadım, resmen başka bir arabanın spoylerini sırf "yaptık oldu" demek için takmış gibi duruyor, hiç bir hattı ile uymuyor , önceki spoylere dönersiniz inşallah.
Plaka için artık yapabileceğim bir şey yok. Özel plaka almakta artık eskisi gibi kolay değil ve daha külfetli. En azından ön plakayı takmıyorum, idare edeceğiz.Spacer'ları tekrar taktım, oldukça dolgun görüntüyü yine yakaladık. Cilalama işi müsait bir zamanıma bakar, çok sağolun,teşekkürler.
Olumsuz eleştirileriniz için teşekkür etmekten başka yapabilecek bir şeyim yok. Tabiki zevk ve bakış açısı. Daha önceki arabamda da Zender vardı, bu aracımda da var. Artık bir görsel değişim istedim arka tarafta. Zender hala elimde, satmayacağım, ilerde tekrar değiştiririz, nasılsa mal bizim.
GT Spoiler özellikle Avrupa'daki araçlarda çok tercih edilen bir parça..
Hatta bu spoilerin çift katlısı, şehir içinde tam bir pist aracı niteliğini taşıyor..
Ben o kadar abartı bir görünüme girmek istemedim, kaçak kata gerek yok.
Teşekkürler, zevkler ve renklerde bugün GT var.![]()
1881 - 193∞
bırak artık şu arabanın orasıyla burasıyla ugraşmayı da evlen bian önce bak yaşın geçiyosana sedan aile aracı vereyim de sen bana ver şunu birazda biz gençliğimizi yaşayalım
şaka bi yana güzel olmuş maşallah tekrardan kazasız belasız
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Maaşallah,bugün ışıklarda gördüm hatta korna çaldım abiçarşıda geziyordun..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)