MaşAllah İsmail kazası belasız olsun çok hoşuma gitti beyaz çekmez halbuki,bu marka bu modelde beni![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
Biraz havalarin bozuklugu biraz da iserin yogunlugu sebebiyle pek de ilgilenemedim aracla , konuya da soyle bi guncelleme cekelim hazır müsait olmusken)
Bu araba da bi eksiklik var diyip DP-Varex siparisimizi edip egzoscumuzun yolunu tuttuk
Dsg-F1 oldugundan dolayi egzos cok ama cok keyifli oldu 3-4 aydir egzossuz bosuna biniyormusum![]()
Araba lastik spacer diye bagirisini duyuyor gibiydim kulak verdim bende o sese![]()
Eski sahibi oem 235/40/18 lastik ebatini heralde daha iyi yol tutsun diye mi boyle bisey yapmis bizde bilmiyoruz 245/40/18 taktirmis. Bizde 225/40/18 ve 1,5Cm Spacer guncellemesi ekleyelim.
Gizli ozelliklerimizi de aktif edip bi kac poz yakaladik , kafamda ki goruntuye hemen hemen yaklastik. MASALLAH.
![]()
Maşşallah bende rocco arayışları içersindeyim bakalım kısmet, 2014 üstü bakıyorum...
Çok güzel araç çok beğeniyorum ama kişisel düşüncem önler çok basık kalmış ve ön cam filmi biraz daha açık olsa daha güzel dururmuş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)