Jantlar şahane olmuş maşallah. Çok güzel doldurmasıyla birlikte spacer ihtiyacı olmadan bunu yapması şamda kayısı![]()
Jantlar şahane olmuş maşallah. Çok güzel doldurmasıyla birlikte spacer ihtiyacı olmadan bunu yapması şamda kayısı![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
kocaman maşallah, çok hızlı araba değiştiriyorsunuz(cümle manidar, hem süreç olarak hem de araç olarak hızlısınız
)
çok güzel bir araç, hem aile aracı gibi hem de sportif, ben de istiyorum kısmetse ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
arabanla ilgili işlerde cok tezcanlısın kanka, o egzosa bi işlem yapılacak mıydı hatırlamıyorum ama yapılacaksa mayısı bekleyeceginden emin değilim
hayırlı olsun![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Maşallah jantlar çok yakışmış abi. Renge zaten diyecek yok
Bu kurlarla valla iyi cesaret parça getirtmek. Helal olsun![]()
maalesef genel olarak böyle tezcanlıyım.Birşey olacaksa hemen olmalı yoksa soğuyorum kalıyor.Egzoz işi kafamı kurcalıyor güzel ses vermiyor.istediğim ürününde fiyatı uçuk mecburen rafa kalkacak dv ve filtre bir kaç ay götürür sonrasında satarım belki arabayı
Saol kardeşim artık bu kurlara alışmak gerek sanırım iyice oturdu yer yaptı kendine
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Bu filitre kiti çok iyimuhtemelen en verimli kitlerdendir. Fiyatı ne kadar abi ? Nette göremedim ben
![]()
Maşallah tekrar
Teşekkürler
Teşekkürler 1260 usd fiyatı var.Bakalım okadar verim gelecekmi
O öyle tsi gibi al tak olmuyor EX wg gerekiyor hybrid big turbo gibi işlemlerden sonra yanionu arkadaşım istedi onun aracına takıcaz inşallah benim şuan hybrid düşüncem yok
Teşekkürler.Amin cümlemize inşallah
Montajı yaptık az önce.Trafik çok imkan vermedi ama iki kısa video çekmeye çalıştım
Dv sesiyle biraz karıştı ama canlıda hava çekme sesi çok tatlı oldu sabit hızda falan
YouTube
Eventuri 2 - YouTube
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim.
Aracı anlatmaya gerek yok herkesin beğendiği bir araba rengi çok hoşuma gitti.
Özellikle arkadan bakınca kanat ile difrizör bölgesi egsozlar dahil çok güzel duruyor maşallah..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
oo hızlı adımlar devam hayırlı olsun.. filtre rakamını unutmaya calısıyorum
bas çek cok gaza getırıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)