(Güncellemeler 2. sayfada)
Herkese Merhaba,
Değerli bir abimin, özenerek topladığı ve gözü gibi baktığı İntegrasını satın aldım.
Bu araba dahil sahibi olduğum 4. İntegra oldu.
Aracı yaklaşık 3 yıl önce ilk sahibi bir amcadan satın almış. Aldıktan sonra komple soyup kaporta-boya, motor mekanik olarak komple zaman içerisinde sıfırladı. Amcada arabaya baya titizmiş, ilk faturası dahil yapılan her işlemin faturasını bir dosya yaparak saklamış. Arabayı aldığım 2. sahibi Murat abimde aynı titizlikte devam etmiş. Sağolsunlar.
Aracın yapım aşamasında çekilen yaklaşık 300 fotoğraftan birkaçını ve güncel çektiğim fotoğrafları yüklüyorum.O kadar emeğin burada bir hatırası kalması gerektiğini düşünüyorum.
Bu şekilde bir arabayı satın alıp sıfırdan kendim toplamak hep hayalim. Allah nasip ederse böyle konuyu birgün Opel Manta bulup aldığımda açacağım günlerde gelir.![]()
Sunroof sacına kadar soyularak komple boyanma aşamasında sadece işlem sonunu paylaşıyorum,
Tek parça jdm farlar ;
Motor vti yapılmaya başlanırken ; (Bostancı Oto sanayi Koçarslan Oto)
Before
After
Akü prof kablolar ile bagaja taşınıp sabitlenmiş,
Ön ve arka takım olarak Coilover seti
Güncel hali ile birkaç kare ;
Direksiyonu kaplayan usta gerçekten takdire şayan
Coilover'ın en dip halini merak ettiğimden böyle bastım fakat yarın kısmetse yükselteceğim. İntegraları bilen bilir alt takımı aşırı hassas ve orjinal hali bile yere çok yakındır.
Çoğu arabamın 1 tane bile yedek anahtarı yokken, 5 tane yedek anahtarı olan arabam oldu
1992'den bu yana...
Maşallah'ı esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim.