valal güzel olmuş
broadway kullanmaya başladığımdan beri daha farklı gözle bakmaya başldım broadwaylere beğenmeye başladım:D
Printable View
valal güzel olmuş
broadway kullanmaya başladığımdan beri daha farklı gözle bakmaya başldım broadwaylere beğenmeye başladım:D
bana da dededen yadigar kaldı ayağımı yerden kesiyo işte :)
maşallah süper olmuş
Güzel olmus masallah, degisik bir havası var :)
Fakat jantlar biraz garibime gitti, orjinal compomotive mi onlar?
DJ jantın bir modeli ile birebir cünkü...
Valla R9 güzel arabadır zamanına göre...
Arkadasımda vardı kalkışta boy boy koyuyordu bana şahin varken :)
Elbette orjinal değil eski jantlarım DJ 353 modelinden bozma.Compomotive jant çok aradım fakat 14" bulamadım hep 15" var,çok gezdim dolaştım sordum soruşturdum Bozhane,Kartepe tırmanmaya kadar gittim muhabbet eder yolunu bulurum die :) Fakat bir sonuç alamadım.Kimileride astronomik fiyatlar istediler.Speedline jant buldum çok uygun fiyata sıfır distribütöründe ölü fiyatına fakat gel gelelim 5 bijon :) Kısmet değilmiş demek.Bendi kendi Compomotive'imi kendim yaptım sticker'larından jant göbeklerine kadar el yapımıdır tarafımdan :)
masallah guzel emek harcanmıs kazasız belasız jantlar ıle 10 numara olur.:icon_tup:
maşallah çok tatlı duruyo =) kazasız belasız
Evet DJ marka 353 modeliydi Dragger'ın söylediği gibi ;) Yapıcı yorumlarından dolayı herkeze çok teşekkür ederim emeklerim boşuna gitmemiş onu anladım sayenizde :icon_rule:icon_rule
maşallah ender R9lardan birisi baska bi portaldan kopmle toplanmasını flan görmüştüm gercekten cok emek var üzerinde ii günlerde binin ;)
soba borusunu sökmüşsün :D
çok güzel araba..
maşallah..
güzel günlerde binersin umarım...
maşallah kazasız belasız canlı gözle çok daha güzel duruyo:)
maslakta gormustum bi kere yanlıs hayırlamıyorsam
msallah cok cici olmush
jantlarında ayrı bı harıka :)
maşallah...r9 un yeri ayrıdır bende;)
çok güzel araç heleki jantlar :)güle güle kullanın