aaa takılmış jantlar son sayfada gördüm muthiş duruo kazasız belasız
Printable View
aaa takılmış jantlar son sayfada gördüm muthiş duruo kazasız belasız
birşey sorucam fairway niye almadınız ?
broadway gördükçe kötü oluyorum ya :(
gidip geri alasım geliyo sattığım eelmandan
bende 2002 senesinde cift dik 40'lık weber takmıstım bi türlü emme manifoldundaki sorunları çözememiştik. ama ses müthişti. eğer ayarlar tutsaydı fairway egzantriği koycaktık yada hüner o zamanlar broadway için egzantrik üretiyodu üstüne :(
şimdi olsa sanayinin şu anki imkanlarıyla rahat rahat olurdu :((
maşallah bi kaç kere seninle yolda karşılaşmıştık zaten hüsnüyle beraber giderken.
Allah kaza bela göstermesin ;)
çok şık duruyo :)
Hüsnü o şimdi asker :) Faz2 yani Fairway moturunda kullanılan egzantrikler c1j-c2j motorlarla aynı zaten.Evet şimdiki teknoloji olsaydı çok rahat olurdu.İskender usta o manifoltun altından girer üstünde çıkar tek seferde :)Ama o dönemde birşeyleri yapmak çok daha zormuş heleki mekanikte oynamak.Tek farkı karbüratör memeleri büyük,pistonlar büyük birde emme sübapları büyük.Evet hüner üretmeye devam ediyor fakat catcams'in elinde de r5-r9-r12 gibi araçlar için egzantrikler mevcut.
r9 günceli :)
arkadaşm helal olsun tam bi nokta görüntü yakalamışsın araçta harika duruo allah nazarlardan korusun maşh.
1-2 si bitiriyo beni bunların :) Maşallah çok güzel olmuş tertemiz böyle kalır umarım.
r9 süper olmuş eline emegine saglık duruşu cok güzel.ayrıca compomotive lerde şık duruyor. RESPECT...:icon_tup: :)
janlar çok yakışıcak bnce elinize sağlık
gördügüm en yakışıklı brodway valla ;)
maşallah araç şahane elinize sağlık ve teşekkürler böyle arabalara sahip çıktığınız için :) sizde bendensiniz hastalık olmuş sizdekide artık :) aracın tek ihtiyacı olan şey bence roll-cage :D