Yapılan tüm işlemler yerinde olmuş. Ön panjuru ankara işi yapsanız önden görüntüsü daha güzel olur. Kazasız belasız
Yapılan tüm işlemler yerinde olmuş. Ön panjuru ankara işi yapsanız önden görüntüsü daha güzel olur. Kazasız belasız
Coğrafya kaderdir
Maşallah kardeşim yaptığın uygulamaların hepsi çok güzel tebrik ederim. Simself bi etki yarattı mı ben de uygulamayı düşünüyorum da?
BMW E90 320d LCI
kesene bereket maşallahcok güzel bir proje olmuş. Bence ön tampon ekini çıkartsan daha yakısıklı durur sanki ne dersin
![]()
Emeklerinize sağlık.Yapılan uygulamalar hep farklı ve yerinde olmuş.Keyifle kullanın.
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
Çok teşekkür ederim. En başından beri amacım hep farklı olanı yapmak arabaya her tarzdan bir şeyler katmaktıbeğenilmesi benim içinde mutluluk kaynağı
çok teşekkürler
teşekkürler aracın alt kısmında farklı bir görüntü olması adına gergileri krom olarak tercih ettim ilerleyen zamanlara doğru krom egzoz düşüncem de var birbirlerini tamamlaması içinkapılar için çeki ipleri gelecek
gergiler büyük fark yaratmıştır gerçekten, şasinin bütün esnekliğini almıştır kullanımı keyifli olmuştur. güzel gidiyor eline emeğine sağlık kesene bereket
çok teşekkürler orjinal T panjurdan vazgeçemiyorum hiçbir zaman![]()
![]()
çok teşekkürler burada bizim kafada olanlar için mekanlar hep belli
TeşekkürlerSimselfler bizim gibi sacı ince olan araçlar için uyguladıktan sonra tabiki farkediliyor. Tofaşlarda araç yokuşta veya normalde yükteyken içerisinin komple zırıldaması meşhurdur simselfler o zırıldamayı tamamen kesti bende. Eksi yanları ise zift içeren malzeme olduğundan bi süre araç içerisinde koku oluyor ve malzemenin üst yüzeyi alüminyum olduğundan ısıyı içeride hapsediyor yazın çok çekilmez oluyor
çok teşekkürler aynen bulancaktayım araba hastane taraflarında yatıyor genelde evin altında
teşekkür ederim ekleri bende arada çıkartıp takıyorum iki türlü de gözüme güzel geliyor
çok teşekkür ederimilerleyen zamana doğru tabiki bir motor projemiz var niyetim her şeyi eksiksiz tamamlayıp motoru en sona bırakmaktı şuan o yolda ilerliyorum bakalım zaman ne gösterir
![]()
kazasız belasız maşallah
gergiler çok kararında olmuş.
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
maşallah ikisinede ben şayini daha çok begendimbu arada şayine taktıgınız enkei lerin jant lastik ebatları nedir söylermisiniz ? lastiklerin markasını da tabi benim oglanda çok istiyo şayinine bu enkeilerden takmak
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Tekrardan herkese merhabalar. Yaptığım değişiklikleri biriktirip atmayı hedeflediğimden konuyu güncellemem biraz uzun sürdü
Çocukluğumdan beri içimde olan bu tutku tabii ki rahat durmama engel oluyordevamlı ne yapabiliriz ne uyarlayabiliriz derdine düşüyorum
aradan geçen 10 ayda yapılan değişiklikleri(fotoğraflayabildiklerimi
) atmak istedim. Herkese şimdiden keyifli okumalar.
Belki 10 sene önce sadece 1 kere aksesuarcının rafında gördüğüm, senelerce aklımdan çıkmayan şeffaf stop camları şans eseri instagram'da gezerken karşıma çıktı ve hemen aldım
sarı renge kırmızı zaten stopları yakıştıramıyordum
sinyal ve geri ampullere diadem, fren ve arka sise philips kırmızı koyduk
arkadan görüntüsü
artık iyice ömrünü doldurmuş egzozu komple yeniledim peşinden çok duramayıp sırf içimde kalmasın diye her 2 tofaşçının birinden mutlaka yaptığı orta ve kat iptalini yaptımpişman mıyım? hayır
alt devirler çok ölü kalacak diye şüphem vardı katalizörün içinin iyice bozuk olduğunu görünce iyi ki sökmüşüz dedik
oem uç oldukça küçük olduğundan son susturucudan uca kadar olan kısmı 63mm krom boru ile değiştirdik sesi de en çok etkileyen kromun verdiği ton oldu
çıkanlar; büyük ihtimal orjinal olan katalizörü ve yeni taktığımız orta susturucu
Bu yolun başından beri hep olmayan şeyleri uyarlamayı hedefledim. Klişe şeylerden artık sıkıldıkcarbon bagaj hayallerimde yine sarı olduğundan ötürü hep vardı ve onu da normal carbon desenli yerine forged carbon kullanarak tercih ettim
Açıkçası en çok yapmakla yapmamak arasında kaldığım şeylerden birincisi bu oldu sonra sonuç yine mâlum sipariş
İleride zaten aracı komple boyaya sokmak istediğimden ötürü bagaj kapağını kaplamaya uygun olacak şekilde hazırlattım. Normalde astarsız zemine kaplama önerilmez ama boyandığı zaman baştan sıfırlarız diye çok üstüne düşmedim
Arkayı komple kapladıktan sonra folyonun cama gelen kısmını aldığımızda acilen arkaya film yapmalıyız diye düşündük2 numara film kullandık zaten amacı siyah göstermekti onuda öyle hallettik.
tam arkadan bakınca kesinlikle çok farklı ve alışılmışın dışında bi görüntü oldu
Kaplamanın üstüne esprili logo veya stickerlar düşünüyordum. Bir sayfada benim istediğim tarzda 3d yazıcı ile logo yapan bir firma gördüm. Çoğunlukla çevremdekilerin veya arabayı görenlerin ''bu turbolu mu'' sorusuna logoyla kesin bi çözüm getirdik(316i yi logoyla m3 yapan abiden farkımız kalmadı
) logoları da tofaş yazı fontunda ve sarı siyah olarak oluşturduk.
çizim aşaması
ve nihayet yazıcıdan çıkmış hali
ardından montaj görüntüleri
direksiyondan sonra vites topuzunu da orjinal bırakmaya gönlüm razı olmadıYeni topuzu takmadan önce leyveyi ve alt tamir takımını yenilemek istedim. Görüntü istediğim gibi olmazsa değiştirebilmem için leyveye japon araçlarındaki gibi topuzu çevirerek sök-taklı şekilde yaptık. Vites geçişi daha sıkı ve yolu kısa olsun diye leyvenin boyunu da 4 cm kısalttık
Aldığım topuz
yeni leyve
boyu kısalıp ve diş açıldıktan sonra denemeler
oem topuzun uzunluğu neredeyse kalorifer tuşlarına kadar geldiği için hem görüntü hem kullanış olarak alışması zor oldu
arabanın içinde bolca kullandığımız kumaştan kılıfı da diktirdim ve vites olayını da bitirdik
![]()
Konu oguzhanaydeniz tarafından (07-02-2022 Saat 18:54 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)