Maşallah Allah kaza bela vermesin, çok güzel bir tercih yaptın güle güle kullan.![]()
Teşekkür ederim sağolun, göze batan şuanlık farlar görünüyo ama onlarıda yakın zamanda halledicem inşallah
Çok teşekkür ederim.
hahahaha. Teşekkür ederim sağolun
Teşekkür ederimm. Cümlemize inşallah
Teşekkür ederim sağolun
teşekkür ederim sağolun![]()
Maşallah çok güzel duruyor kazasız belasız.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Bu paralara bu model de binilecek en en güzel hothach arabalardan birisi , benim de GT'm vardi. Dp dv egzoslu sesi hic birseye degisilmez :PBenim gözüme tek carpan arkalar bi spacer'lada çözülür 2cm işini görür. Kazasız belasız maşAllah
Hayırlı olsun. Kendisi listemde ki araçlardan biridir. Bu arada avrupa birliği stickerlarını nereden temin ettiniz ?
Sararmış bitikler bitiği olan farlarımıza can geldi. İlkers Garage sağolsun böyle sonuç beklemiyodum açıkcası.
Ufaktan filtre tazeleme yaptım. Aracın üzerinde filtre baya kötü haldeydi.
![]()
uygulamaları önceden yapmıştım fakat fotoğraf yükleyememiştim. Buraya ufak bi güncel olsun
Şeritler fena haldeydi kırmızıdan bordoya doğru dönmüştü.
kaputu yapar yapmaz arabaya can geldi direk
yaklaşık 4 saatlik uzun uğraşlar sonunda arabayı bitirebildik bizde bittik amaMAD custom stickers mehmet ali dinç sağolsun bayağı bir uğraştık.
Stickerlarıda hallettiğimize göre en son kaporta detaylı temizliği kaldı. Onun içinde arabayı ramosidetailing ramazan abiye teslim ettim sağolsun çok güzel yaptı.
Collinite 915 eseri
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)