User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
61 sonuçtan 58 ile 61 arası

Konu: Megane 3 RS Cup (foto içerir)

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim amacım çok hızlı bir megane rs sahibi olmak değil, o yüzden bu konuda bir şey diyemeyeceğim

2.25 ve altını yapabilecek, kırılacak mı korkusu yaşatmadan gazlanabilen bir megane rs benim için yeterli. Şu an 290 Hp civarında, bence 320-330 beygir civarı yeterli stok internaller ile. Pistte fazlası için forged girmek gerekiyor, keza kol muza dönüyor..

Megane 2 RS'ten en büyük avantajı; daha verimli turbosu ve çok daha akıllı beyni..
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turbo kesinlikle daha verimli. Sadece sök-tak ile Megane 2 rs yazılımlı gibi oldu.

Kadir Salim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnşallah diyelim.
    Şahsi fikrim hiç değişmedi.. Sen tatmin oluyosan araba 100 hp olmuş 1000 hp olmuş hiç önemli değil.

Diğer yandan, babayiğitlere buradan tekrar selam söylemiş olayım.
    Part purt atıp, iki elleriyle bi şeyi doğrultamayıp motoru da mundar etmeden geçmeyen saygıdeğer arkadaşlara yani.
    Bu konu çok su götürür.
    Geçende de biri atarlandı yok yere. Çok bi megane rs sahibi olmuş gibi boş boş cevaplar verdi durdu forumda. Yurtdışında güzel sonuçlar alınıyor bu arabalardan. Gizlisiz saklısız hem de. Temel sıkıntı şu. Para!!! Ama göz korkutacak şekilde de değil bunlar. Atıyorum bi Golf Gti için 10-12 bin iken bunlar için 16-18 olabilir
    Rakamlar sallamasyon ama aşağı yukarı oran bu şekilde. Ama o paraya kıymayınca da olmuyor işte. İnşallahla maşallahla olacak şeyler değil biliyosunuz.
    Motorun içine sök-tak şekilde girenler 340-360 hp arasında güle oynaya geziyor yurtdışında halihazırda. Kısacası sen paradan bahset. Yapan çok.
    Hiç megane RS sahibi olamamış ve sanırım olamayacak bir kişi olarak

Renault Sport otomobilleri koruyun. Hızlı koşturmaya gerek yok popcorn sesini dinleyip tatmin olanlardanım ben mesela bunu sonra ki nesillere yetiştirin

M3RSCUP'u da hep takip ediyorum.Maşallah Allah bol bereket versin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadir Salim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç megane RS sahibi olamamış ve sanırım olamayacak bir kişi olarak

Renault Sport otomobilleri koruyun. Hızlı koşturmaya gerek yok popcorn sesini dinleyip tatmin olanlardanım ben mesela bunu sonra ki nesillere yetiştirin

M3RSCUP'u da hep takip ediyorum.Maşallah Allah bol bereket versin.
    Kesinlikle katılıyorum. Zaten zevkli makinalar. Dinamik bi şasisi var. Bilen biliyo bunu. Bilmeyen ya da sadece can sıkma niyetinde olanlar da arabayı değerli göstermeye çalıştığımı sanıyo.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler