maşallah kazasız belasız çok extrem bi araç
plakada kıyakmış![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
tskler plaka kiyak miyavas yavas halledecem arkadaslar sorunlari istedigim ve bekledigim bir aracti
16plaka bi talon gördüm ama sizmiydiniz bilmiyorum yenisahrada gördüm gün aksam 11 gibi. dolar bu seviyelerdeyken böyle nadir araçları toplamak oldukça zorlayıcı olacaktır allah kolaylık versin.
Eski nickiniz @shkodra mı? hayırlı olsun aracınıza Allah kaza bela vermesin
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Araç biraz toparlanırsa ciddi anlamda dikkat çekici olur.
Motor zaten Doch verdiği hissi anlatmaya gerek yok.
Keyifle binin..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Çok tşk ederim. evet şu anda aracın eksik parçalarını tamamlıyorum bazıları sıfır bazıları ikinci el maalesef Türkiye'de bulmak imkansıza yakın bir olasılık o yüzden çoğu parçayı amerikadan temin etmem gerekecek bazı parçalar sonata ile birebir uyumlu şimdiki amacım yeni bir tesisat bulmak bir tane buldum onun çabası içerisindeyim aracı çok kurcalamışlar elimden geldiğinde yapmaya çalışacağım 10 kutu balta spreyi alacam motordaki yağı pis ne varsa sökmek istiyorum birçok yerine boyama yapacağım 1-2 sene sonrada tüm her şeyi sökü motor elektrik tesisatı dahil boya kaportaya vereceğimgerçekten keyifli araç haziran ayında amortisör siparişini vereceğim amerikadan..dolar beni mahvetti
![]()
ne güzel böle hevesle sabırla arbasıyla ugraşan arkadaşlara
umarım herşey istedigin gibi olur kardeşim
bursada da aynı senin gibi azimli bi tolonu olan arkadaşım var ordan biliyom 2 senedir para biriktiriyo debriyaj baskı balatısını almak için
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Dostum bir eagle talon kullanıcı olarak basta cok sanslı olduğunu söyleye bilirim. Kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah yardımcı olabileceğim bir konu olursa telefondan ulasabilirsin formda cok aktif olamıyorum bir kac kare de ben paylasayım bakalım
Tel. 05336202419
Bu da benden gelsin 1993 Eagle Talon Awd
slm leckoow özel mesajdan attığımda almak istiyordum daha sonrasında bir tane buldum ve aldım bu araçlar çok nadir araçlar ben daha yolun başındayım maşallah sen doldurmuşsun benim araç çok oynanmış 90 model ancak boğaz kelebeği 91-94 crank sensöri 91-94 kabloları sökmüşler ben de dün 1990 model kablo tesisatını aldım amerikadan 900 tl falan tuttu çok komik ama maalesef ikinci el kabloya 900 tl verdim..Bana yardımcı olma konusunda bunun yedek parçalarını ya da çıkmalarını temiz olanlarını Türkiye içinde bulma şansımız var mı?
Evt arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar karşınızdayımAracın motor bakımları yapıldı tüm kayışlar ve triger değişti 4 tane sıfır amortisör 15 gün önce takıldı.Yeni marş dinamosu tesisatı takıldı.Eskiden geri vites çalışmıyordu o da halloldu.Orjinal AUX giriş teyp'in tesisatı yapıldı ve takıldı Hoparlörlerin hepsi takıldı. Yeni pedal pedleri takıldı.orjinal 450cc enjektörleri değişti çoğu oringlerin hepsi orjinalleriyle hyundai servisten alınarak değişti.Elimden geleni yapmaya çalıştım. Şimdi bu ay inç dolar fazla artmazsa radyatör alacağım.Amerika'dan 2 tane orjinal fan sipariş ettim. Cruise kontrol mekaniğini sipariş ettim onları bu ay içinde takacağım az kaldı arkadaşlar..235 17 conti sport lastikler takıldı içine jel dolduruldu.
![]()
Konu sakroda tarafından (12-03-2020 Saat 19:05 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)