maşallah maşallah
cillop
Evet konuyu biraz güncelleyelim son günceller zira
Instagramdan takip edenler biliyor Tesla sipariş verdim onu bekliyorum Ekim teslim gözüküyor bu sebeple Eylül başında aracımı satacağım. Ama bu demek değil ki bakımlarını yapmaya eksikleri gidermeyi bıraktık
İstanbula fuar için gitmem gerekiyordu gitmişken de yetkili servis haricinde usta bir gözün aracın eksiği varsa bulması ve gidermesi için tam bir kontrol etmesini istiyordum ki satarken mahçup olmayalım.
Bu konu için de güvendiğim ve VAG konusunda uzman olan "Reset Garaj" ı tercih ettim. Randevumu aldım ve şanzımandan alt takıma aklınıza neresi geliyorsa kontrol etmesini ve eksik bir durum varsa sormadan yapılmasını istedim.
@wolkanku sağolsun bir gece öncesinde @Deniz.ile birlikte rakıya götürdüler ki ertesi gün giren olursa çok acıtmasın
Not: 5000km önce yetkili serviste 135.000km bakıma girdi araç.
Kontroller sonrasında bir sıkıntı olmadığı sadece külbürtör kapağında terleme ve klasik bir TDI kroniği olan mazot T borusundan terleme (kaçak) olduğunu tespit ettik. İksinin de orjinal olarak değişmesini talep ettim. Hem de bu sırada LM Engine flush ile ara yağ bakımı yapılarak servisin koyduğu yüksek sıcaklıklı Castrol yerine Shell Prof. Helix Ultra'ya geçişi sağladım.
Bu sırada canım @Deniz. ciğimin tükkanına uğrayıp yol öncesi araba da yıkadık.
İşlemler sonrasında aklımda alt-üst-şanzıman soru işareti olmadan alt-üst sıfır terleme sızıntı vs. İzmire geri döndüm. Dönerken de fotolu rekorumuzu 269 ile tazeledim. (Aslında 272 ama onun fotosunu çekemedim tek el).
Eylül'de yollarımızı ayırıp Tesla ile elektrikli dünyaya geçmenin heyecanı ve hüznü bir arada değişik duygular ile son yazımızı yaşıyoruz.
![]()
kardeşim taşıyamıyosan içmeyeceksin , sonra saatini bende unutuyosun uğraşıp duruyoruz kargo margo
araban a3 sevdiren, ulan alsam mı şunlardan bi tane dedirten cinsten, tabi üzerine harcanacak emek-efor-nakit ile bu noktaya geleceğini düşünürsek , gerçekten sabır zımba edition seninki.
satmadan önce eksiksiz orj. parçalarla gerekli işlemleri yapan koca yürekli Baran Musk.
Her anlamda çok şık duruyor maşallah. Tesla ile maceralarınızı merakla bekliyorum.
Maşallah çok güzel
www.honda-tech.com
Bu arada geçende bu arabadan arkadaşta var, bizi eve bıraktı arkasında oturdum da... Bahçeli gibi "yar beniiii aman aman" demek istiyorum. Boyum çok uzun değil 1.73-75 gibi bişeyim, kafam pencere camı üst eşiğinden yukarıda kaldı. Nefret ederim o hissiyattan, klostrofobim yoktur ama daraldım. Uyyy.... Çocuk hariç oturulmaz orada yav çok fenaymış tavan çizgisi, dışarıdan öyle görünmüyor pek oysa ki.
Ahahaha 3sn önce birisi aramıştı reddettim video çekicem diye
Aracımız Deniz Bey'e hayırlı olsun güzel mal yine kapıda durmadı.
Uygun oranlardan kredi ayarlarız ltd.şti
Teşekkürler ben de alabilirsem ben de merakla bekliyorum
teşekkürler.
Valla yapmamış olsam muhtemelen bu kadar aklımın kalacağı bir araba olmayacaktı emeğine sağlık Gökhanım.
Göm göm de bir yerde bir yanlış var. Benim boyum 1.81 ve ben arkada A3'e göre RR de oturuyormuş gibi oturuyorum. Senin bindiğim Model 3 olmasın![]()
Beyler aracım satılıktır, 32 sayfada ıncık cıncık detayları yazıyor. Tanıdığa vermeyi tercih ederim.
Linki de şu şekilde bırakayım;
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8772162
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)