''Parmak uçlarında yürü,hatıralar uyanmasın.''
Maşallah,SubhanAllah.
Maşallah kazasız belasız kardocum![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
daha önceden yazdımmı bilmiyorum ama maşallah sade ve güzel duruyor..keyifli günlerde kazasız belasız kullanın inşallah.
Aracı bugün İzmir - Manisa yolunda gördüm,
Canlıda da en az fotoğraflardaki kadar güzel; maşallah
Siz yine de en soldan en saga atmayın![]()
hahaah
hahaahaaha
apaçilik yaparken forum üyesine yakalanmışsın ya hahahahah
farzet ki serilerini izlemeyi azaltmanız gerekiyor, belli ki etkisinde kalıyorsunuz![]()
Valla hiç apaçilik yapmıyorum bununla 500X desen İzmir-Manisa yolunun dili olsa da konuşsa derdim
Şaka bir yana otobüsler sol şeritten gittiği için genelde sağdan geçiyorum.
Herkese hayırlı pazartesiler. Geçen hafta sonunda yayları da taktırdım. H&R tercih ettik, berkaycığım sağolsun yaptık bişeyler. Konfor gayet iyi, şu anda günlük kullandığım yerlerde bana batan bir sürtme hadisesi olmadı inşallah eşim kullanırken de olmaz.
![]()
Bostanlı tek elde tespih araç kullanırken objektiflere yakalandığınız söyleniyor bisiklete binmeyen Baran Bey ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Anlatamam takman lazım, hayırlı pazartesiler![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Süper görünüyor, maşallah.
Jantları bence hiç ellemesin, o jantlar düz duruyor yanılmıyorsam, mevcutların göbeği daha içerlek, ofset muhabbeti bu mu oluyor emin değilim... Daha dolu görüntü veriyor, çok seviyorum böyle jantları, alçalınca daha da güzel durmuş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)